180 de oameni dintr-un sat din Olanda au castigat la Loteria de Anul Nou. Ce premiu au incasat

Dată publicare: 07-01-2014 12:01
Dată actualizare: 10-01-2014 06:56


loterie Olanda

Loteria de Anul Nou i-a facut fericiti pe locuitorii unui sat din Olanda. 180 de persoane au cumparat bilete si fiecare a castigat cate 80.000 de euro. Pentru cativa premiul a fost si mai mare de 1 milion de euro.

La Loteria de Revelion, norocosii sunt desemnati in functie de codurile postale, iar anul acesta este prima data cand potul cel mare este luat de un sat intreg.

"Am ajuns in Vrouwenpolder, localitatea castigatoare. // Ploua, dar nu conteaza. Toti oamenii sunt pe strazi pentru ca sunt curiosi de ce urmeaza sa se intample. Si acum vom vedea cum se simt. Salut!"

In Vrouwenpolder, un sat din Olanda, 180 dintre cei 1.100 de locuitori au avut inspiratia de a-si cumpara bilete. Si, pentru ca primele patru cifre ale codului lor postal erau printre numerele extrase, fiecare a castigat suma de 80.000 de euro.

Cei care nu au jucat s-au consolat cu bucuria vecinilor.

Si mai norocosi au fost cei care locuiesc pe strada Regina Beatrix. Fiecare familie care a avut bilet la loterie a castigat cate un milion de euro. Asta pentru ca numerele extrase si codul lor postal sunt identice.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO