100 de elevi dintr-o scoala din Peru au lesinat si au avut convulsii, dupa ce ar fi fost posedati. Ce au vazut inainte

Dată publicare: 19-05-2016 12:24
Dată actualizare: 22-05-2016 07:09


elevi posedati Peru

Evenimente ciudate au avut loc intr-o scoala din Peru, unde mai mult elevi au inceput, brusc, sa aiba convulsii, sa tipe, apoi au lesinat.

Un fenomen bizar a avut loc intr-o scoala din Peru, in orasul Tarapoto. Localnicii s-au speriat cand au vazut scenele de groaza, dupa ce aproape 100 de copii au inceput sa tipe si sa aiba convulsii.

Acestia cred ca este vorba despre un caz colectiv de posesie demonica, mai ales ca scoala Elsa Perea Flores ar fi fost construita pe un cimitir, intr-un loc cu o istorie violenta. Elevi cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani au inceput sa aiba simptome ciudate: le amorteau muschii, apoi lesinau. Altii incepeau sa tipe isteric si aveau convulsii, relateaza Daily Mail.  Toti au ajuns la spital.

O mama a povestit ce a patit fiica ei: "Fata mea a lesinat la scoala, medicii nu au stiut ce sa imi spuna la spital. Doar a lesinat. De atunci tot scuipa o spuma alba din gura". Insa, unul dintre elevii care a trecut print-o astfel de criza a facut o declaratie stranie, despre ce ar fi vazut inainte sa inceapa isteria: "Am simtit ceva, ca si cum m-ar fi urmarit, era un sentiment foarte ciudat. Am vazut un barbat inalt, imbracat in negru, cu o barbat lunga, care incerca sa ma stranguleze", conform Daily Mail.

Aceeasi marturie a facut-o si o eleva, care nu mai putea respira, se strangea de gat puternic, ca si cum ar fi strangulat-o cineva, iar la final ar fi fost auzita strigand "scoate-o afara". "Mai multi elevi, din clase diferite, au lesinat in acelasi timp. Pe mine m-a luat ameteala si am vomitat. Am auzit voci, un barbat negru ma urmarea si voia sa ma stranga de gat" a fost marturia unei alte eleve, de 13 ani.

Mai multi localnici cred ca aceste evenimente bizare s-au intamplat pentru ca elevii s-ar fi jucat cu Tabla Ouija, un obiect folosit in spiritism, dar pe care unii il folosesc ca joc. Acesta este cunoscut si ca "placa spiritelor".

Franklin Steiner, un parapsiholog care investigheaza fenoneme paranormale, a declarat pentru Daily Mail ca "este cunoscut faptul ca in locul unde a fost construita scoala s-au intamplat acte de violenta si multe persoane au murit aici. Cand au construit-o, au gasit oase si ramasite ale unor cadavre".


Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO