10 semne ca ar trebui sa-ti dai demisia

Dată publicare: 25-02-2014 16:21
Dată actualizare: 28-02-2014 00:42


demisie

Nu toate slujbele sunt vise din copilarie indeplinite. Unele sunt temporare, altele sunt doar etape care trebuie parcurse pentru a avansa. La un moment dat, recompensele nu mai merita efortul depus si e cazul sa iti dai demisia si sa mergi mai departe.

Cum stii insa ca e timpul sa iti parasesti locul de munca:

Ai incetat sa mai inveti lucruri noi - Daca iti imbunatatesti aptitudinile, dar ai inceput sa te plictisesti pentru ca nu deprinzi altele noi, s-ar putea sa te gasesti intr-un punct mort. E unul dintre semnele importante ca ar trebui sa iti dai demisia, relateaza Business Insider.

Iti urasti slujba - Unele locuri de munca sunt doar etape care trebuie parcurse in drumul catre slujba de vis, in timp ce altele pot sa fie pur si simplu nepotrivite pentru tine. O metoda eficienta de a face diferenta intre cele doua este sa te gandesti daca ai fi multumit cu slujba pe care o are seful sefului tau. Daca nu, ar trebui sa-ti dai demisia.

Ai un sef ingrozitor - Fie ca e arogant, isi hartuieste sau isi terorizeaza angajatii, sau pur si simplu nu e potrivit sa conduca o echipa, un sef nepotrivit te poate determina sa iti urasti slujba. Daca neplacerile pe care le provoaca ajung sa iti afecteze productivitatea sau te fac sa te simti nefericit, e timpul sa iti cauti alti loc de munca.

Stresul si anxietatea iti afecteaza sanatatea -  Daca pierzi sau castigi in greutate, aparent fara motiv, daca ai dureri frecvente, atacuri de panica, sau treci printr-o stare prelungita de melancolie, e un semn ca problemele de la locul de munca iti afecteaza sanatatea. Ar trebui sa iti schimbi slujba pana cand efectele nu devin serioase.

Sarcinile tale s-au inmultit, dar salariul nu a crescut - Uneori, acest lucru se datoreaza reducerilor de personal, dar in cele mai multe cazuri, conducerea incearca sa profite de angajati. Oricare ar fi situatia, cel mai indicat este sa incepi sa iti cauti o slujba care sa iti ofere recompensele pe care le meriti.

Mai multe detalii despre acest subiect, pe www.mediafax.ro.

Sursa: Mediafax

Tags: slujba, demisie, sefi,


VIDEO PROTVPLUS.RO