Un al doilea italian care a fost în România a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Cine este acesta

26-02-2020 19:16

Ambulanta Italia

Autoritățile italiene anunță, miercuri, că un al doilea cetățean italian care a călătorit în România a fost depistat pozitiv cu coronavirus, fiind vorba despre un bărbat din regiunea Marche.

Potrivit Prefecturii din Rimini, este vorba despre un prieten al italianului de 71 de ani care a călătorit în România, săptămâna trecută, împreună cu soția sa, româncă, și și-a vizitat rudele din județul Gorj.

Oficialitățile din Rimini s-au întâlnit, miercuri, pentru analizarea situației din regiune în legătură cu epidemia de coronavirus, iar, într-un comunicat, au anunțat că în regiunea Rimini există un singur caz raportat, și anume italianul de 71 de ani, care s-a întors din România la sfârșitul săptămânii trecute. Toate persoanele cu care acesta a intrat în contact în Italia au fost testate și li s-a recomandat izolarea la domiciliu.

Însă, în comunicat se menționează că prietenul acestuia, un bărbat din regiunea Marche, care l-a însoțit pe italian în România, a fost și el depistat pozitiv cu coronavirus, el fiind plasat în carantină în regiunea Marche, aflată în vecinătatea regiunii Rimini.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO