Prostituție de lux în Capitală. Peste 20 de femei, în vizorul polițiștilor. 5 proxeneți au fost arestați preventiv

Ultima actualizare: 26-11-2021 19:49
Prostituție de lux în Capitală. Peste 20 de fem...
Prostituție de lux în Capitală. Peste 20 de fem...

Polițiștii din Capitală cercetează un caz de prostituție de lux, în care clienţilor cu mulţi bani le erau oferite cel puțin 23 de tinere. Anchetatorii spun că fetele, ajutate de proxeneți, câștigau sume imense la petreceri private.

Cinci suspecți au fost arestați preventiv, iar o femeie, implicată și ea în organizarea acestor petreceri pe bani, a fost plasată sub control judiciar.

Petrecerile erau organizate în principiu în Capitală, spun anchetatorii, dar fetele, cunoscute în lumea mondenă, mergeau şi în judeţul Tulcea sau în Bulgaria.

Proxeneţii au închiriat o vilă din sectorul 3, unde au deschis ca paravan o sală de fitness. Asta doar în acte, pentru că în realitate, înăuntru erau organizate petreceri private, în cadrul cărora membrii grupării identificau clienţi cu bani, care ulterior ajungeau să întreţină relaţii sexuale cu cele 23 de tinere, martore acum în acest dosar.

Clienţii străini cu mulţi bani de cheltuit erau găsiţi în hotelurile scumpe ale Bucureștiului. Proxeneţii vizau bărbaţi aflaţi în vacanţă în România sau care aveau afaceri de succes. Postau anunţuri online ori pe diverse grupuri de chat cu circuit închis.

Întâlnirile amoroase aveau loc în trei hoteluri de lux din Capitală, două dintre ele aflate pe Calea Victoriei. Pentru fiecare întâlnire, fiecare fată primea între 200 şi 600 de euro.

Câştigurile erau împărţite între femeile care practiau prostituţia şi cei şase proxeneţi. Trupele speciale au descins la adresele suspecţilor.

Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei: "Noi vorbim în acest moment despre o activitate documentată pe parcursul a două luni, pentru că cercetările au fost declanşate în luna septembrie a acestui an sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5."

Cinci bărbaţi, consideraţi liderii grupării, au fost arestaţi preventiv, iar o femeie plasată sub control judiciar. Toţi sunt cercetaţi pentru proxenetism.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO