O profesoară de 56 de ani din Olt le-a trimis elevilor săi imagini XXX pe WhatsApp

Ultima actualizare: 10-01-2022 18:54
WhatsApp
Shutterstock

O profesoară din Olt, în vârstă de 56 de ani, care este și cadru didactic titular, le-a trimis, din greșeală, imagini indecente elevilor săi, pe platforma WhatsApp.

Profesoara care predă Educație Tehnologică în patru școli din județul Olt le-a trimis elevilor săi, pe WhatsApp, mai multe fotografii care o înfățișau în diferite ipostaze indecente. Femeia și-a expus organul genital și sânii în imagini care au ajuns din greșeală pe profilul său de WhatsApp, potrivit Adevărul.

Nefericitul episod a avut loc cu câteva seri înainte de Revelion, iar pentru că unii dintre elevi aveau deja numărul de telefon al profesoarei salvat în telefon, au putut vedea fotografiile și chiar le-au salvat. Rapid, aceste fotografii au fost redirecționate între elevi.

La scurt timp după acest incident, a fost anunțat și dirigintele unei clase de la Școala Gimnazială Valea Mare, una dintre instituțiile de învățământ în care predă profesoara, dar dirigintele a înștiințat directoarea școlii cu privire la acest eveniment.

Profesoara a recunoscut incidentul și a spus că din greșeală le-a pus la „starea” aplicației, ea dorind, în schimb, să trimită mesaj privat. Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Olt va întruni Comisia de Disciplină și va stabili ce măsuri se vor lua în acest caz, anunță portalul Reporter24.

„E contagios COVID-ul, pozele şi mai contagioase”

Prof. Victor Iacobescu, șeful Inspectoratului Școlar Județean Olt, a transmis că este în curs o anchetă disciplinară.

E un incident regretabil, dar nu cred că trebuie să facem din el un subiect de ştiri mondene, gen tabloide. Eu cred că doamna acum trăieşte o experienţă nefericită şi a încerca să profităm de situaţia doamnei care este şi într-o situaţie personală nu chiar bună... Nu mi se pare în regulă să abordăm acest subiect. Eu nu am dorit şi nu vreau să văd acele fotografii. Ţinând cont că doamna are o vârstă venerabilă, respectabilă, cred că este doar subiect de bancuri pentru copii. Doamna era ieşită de la baie şi, nu ştiu, s-a fotografiat sau nu, singură sau...”, a mai spus Iacobescu, potrivit sursei citate.

De atunci și până acum, profesoara a ținut deja ore cu elevii săi de la școala din Valea Mare, unde are programate patru ore o singură dată pe săptămână. Aici, însă, va trebui să dea socoteală în fața calcelariei și va fi cercetată disciplinar la nivelul școlii.

Ne pare rău. Situaţia este consumată. Ce s-a întâmplat s-a-ntâmplat în vacanţă, este problema personală a doamnei, doar că ne-a stricat imaginea şcolii. Este în al doilea an la noi, are ore prin restrângere de activitate de la altă şcoală. Au anunţat dirigintele, şi dirigintele ulterior m-a anunţat şi pe mine... A fost o chestie de o oră-două. Nu ştiu cum au fost puse acolo. Doamna spune că din greşeală. Cu telefonul dumneaei şi cu propriul corp face ce vrea, până la urmă, dar copiii sunt copii, îşi distribuie unul altuia... A fost şi amuzament, probabil şi dramatice pentru unii... E contagios COVID-ul, pozele şi mai contagioase”, directorul şcolii, prof. Cristina Opriţescu.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO