Mamă și fiu, găsiți morți în casă, în Constanța. Băiatul s-ar fi sinucis, moartea mamei este un mister

Ultima actualizare: 25-06-2021 19:39

Un băiat de 18 ani, care tocmai a terminat cel mai bun colegiu din Constanța, şi mama lui - profesoară de fizică şi inspector şcolar, au fost găsiţi morţi vineri dimineaţă, în apartamentul lor.

Din primele date, adolescentul s-ar fi sinucis. În ceea ce priveşte moartea femeii, este aşteptat raportul medicilor legişti. Cert e că nu avea urme de violenţă pe corp.

Pompierii sunt cei care au pătruns primii în locuinţă, după ce o prietenă a femeii a anunţat că aceasta nu mai răspunde nici la telefon, nici la uşă.

Vestea i-a şocat pe toţi cei care i-au cunoscut pe Radu şi pe mama lui. Tânărul, sportiv de performanţă, abia absolvise liceul, cu o notă mare şi se pregătea de Bacalaureat. Părinţii i-au dat o educaţie aleasă. Mama lui era profesoară, iar tatăl are o funcţie importantă într-un minister.

„Numai cuvinte de laudă, un copil bine crescut, educat, respectuoasă şi ea şi băiatul. Am şi eu o fată în clasa a 12-a şi zice nu mai pot, nu mai pot. Fata a găsit aseară pe Facebook că a scris "Jocul s-a sfârșit"! Mare pierdere”, spune o vecină.

Ultimele luni au fost grele pentru întreaga familie. Băiatul şi bunica lui s-au îmbolnăvit de Covid în luna aprilie. Amândoi au ajuns la spital, iar bunica nu a supravieţuit.

Nu este exclus ca tânărul să fi avut necazuri în dragoste.

Directorul colegiului unde a învăţat băiatul nu-şi explică nici el tragedia.

Medicii legişti trebuie să stabilească acum cauza decesului femeii şi momentele care au precedat sfârşitul celor doi.

Tânărul era baschetbalist al echipei de juniori CSS 1 Athletic din oraş


 

Clubul de baschet de prima ligă BC Athletic Constanţa a transmis, vineri, condoleanţe echipei de juniori din oraş, CSS 1 Athletic, după decesul jucătorului Radu Ivănescu. Tânărul a fost găsit spânzurat.

”Suntem alături de familia greu încercată a gladiatorilor de la CSS 1 Athletic Constanţa. Vestea tristă de azi a fost una pe care nu ne-am fi dorit să o auzim vreodată şi anume că suntem mai puţini. Vom păstra cele mai frumoase amintiri de pe parchet şi ne vom aduce aminte de momentele din teren şi din tribune trăite alături de cei care azi ne-au părăsit. Sincere condoleanţe”, a transmis clubul de seniori, alături de mai multe fotografii cu echipa de juniori şi una a baschetbalistului Radu Ivănescu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO