Scene extrem de violente s-au petrecut într-un supermarket din Maramureș! O femeie de 39 de ani a fost bătută cu sălbăticie de un individ furios, chiar între rafturile magazinului.

O angajată a încercat să îl potolească pe individ, însă nu a fost chip, până când nu au ajuns polițiștii.

Scandalul s-a petrecut într-un supermarket din localitatea Satulung. În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum individul se îndreaptă țintit spre femeia care se afla lângă un raft și începe să o lovească cu palmele până când o pune la pâmânt. Nici în acel moment bărbatul nu se oprește. Strigătele de ajutor ale femeii se aud în tot magazinul, însă prima care se apropie este chiar iubita individului care o împiedică pe angajată sa intervină si să îl oprească pe bărbat.

Cum bătaia degenerează doar un apel la 112 și intervenția polițiștilor calmează spiritele. Femeia bătută a depus plângere, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire. Potrivit autorităților, cei trei sunt vecini și ar exita un conflict mai vechi în victimă și iubita individului furios. Deoamdată, nimeni nu a fost reținut.

Sursa video: vasiledale.ro