Fată de 14 ani din Neamț, șantajată cu poze compromițătoare. Santajistul are cu cinci ani mai mult

Ultima actualizare: 09-09-2020 22:05
Detalii de coșmar în cazul unui bărbat care șantaja sexual o minoră. A obligat-o să stea dezbrăcată în genunchi timp de 8 ore
Pro TV

Un individ care ar fi șantajat o fată de 14 ani a fost reținut, în Neamț. Copila îi trimisese două fotografii cu ea, în ipostaze intime, iar tânărul i-a spus că dacă nu va primi 1.000 de lei, le va posta online.

Minora din localitatea Păstrăveni nu a cedat însă șantajului și s-a dus la poliție, astfel că intâlnirea a fost organizată chiar de oamenii legii. Ulterior, tânărul de 19 ani a fost prins cu banii primiți.

„În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că la data de 6 septembrie, în urma unor conversaţii telefonice, minora din Păstrăveni s-ar fi întâlnit cu un tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate, cu scopul de a se cunoaşte personal. Anterior întâlnirii, minora i-ar fi trimis două fotografii compromiţătoare tânărului pe o reţea de socializare. Atât în data de 6 septembrie cât şi în data de 7 septembrie, tânărul ar fi ameninţat-o pe minoră cu postarea fotografiilor pe o reţea de socializare dacă nu primeşte în schimb suma de 1.000 de lei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Dimitrie Mocanu, citat de Agerpres.

În seara zilei de 8 septembrie, tânărul a fost depistat în trafic având asupra sa suma de 1.000 de lei, sumă solicitată şi primită de la minoră, au precizat oamenii legii.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj, urmând a fi dus în fața unui judecător în vederea emiterii mandatului de arestare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO