Un bărbat s-a dus la poliție după ce și-a auzit soția vorbind în somn despre ce făcuse la serviciu

Ultima actualizare: 22-01-2022 15:04
Anthony Fort
Daily Mail

O îngrijitoare din Marea Britanie care a jefuit o persoană vulnerabilă, aflată în scaun cu rotile, a fost prinsă după ce soțul său a auzit-o vorbind în somn despre fapta ei și a denunțat-o la poliție, scrie Liverpool Echo.

Ruth Fort a furat peste 7.000 de lire de la o femeie cu dizabilități. Cu acești bani și-a dus familia într-o vacanță în Mexic.

Soțul ei, Anthony, a intrat la bănuieli când a văzut că soția sa a început să cheltuie sume mari de bani. Ulterior a auzit-o pe Ruth vorbind în somn despre despre fapta ei și i-a găsit în poșetă un card bancar care îi aparținea femeii pe care o îngrijea aceasta. Așa că bărbatul a mers la poliție și și-a denunțat soția.

„Am avut un instinct la început. Dar apoi, când i-am găsit cardul bancar în geantă, am știut sigur. Mi s-a rupt inima. O iubeam mult pe Ruth, dar nu am putut să ignor ce a făcut. Mi-a fost silă că a putut să fure de la o persoană vulnerabilă și a trebuit să o reclam”, a spus Anthony Fort pentru Liverpool Echo.

În luna februarie a anului trecut, Ruth a fost condamnată la 16 luni de închisoare cu suspendare.

Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a cunoscut-o pe Ruth în facultate. S-au mutat ulterior împreună, dar s-au căsătorit abia în 2010.

„Într-o seară, în august 2018, am luat-o pe Ruth de la muncă și mi-a spus că a dus-o la cumpărături pe una dintre femeile din cămin. A zis că femeia, care se afla în scaun cu rotile, avea 98.000 de lire în contul bancar. Atunci mi-am dat seama că trebuie să aibă acces la card și la codul PIN. Am început să mă îngrijorez, deși nu aveam de ce. Era doar un instinct”, a povestit Anthony.

Dar anul trecut, în timpul unei vacanțe cu familia în Mexic, soția sa a început să cheltuiască sume foarte mari de bani, iar asta i-a dat de gândit.

Apoi, câteva luni mai târziu, bărbatul s-a trezit în mijlocul nopții și și-a auzit soția vorbind în somn. „Mormăia ceva despre bani. Și când m-am trezit, am văzut geanta pe podea, cu câteva bancnote căzute din ea”, a spus el.

A observat apoi cardul bancar al femeii cu dizabilități pe care soția sa o dusese la cumpărături și atunci a pus lucrurile cap la cap și a mers la poliție.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO