Ziua publicitatii. Andi Moisescu, George Buhnici si Cristian Leonte au participat la panelul organizat de IAA


Ultimul update: Joi 19 Noiembrie 2015 06:56
Data publicarii: Luni 16 Noiembrie 2015 23:07
Categorie: Stiri Economice

Publicitatea aduce crestere economica, iar "cel putin jumatate din PIB-ul Romaniei se bazeaza pe consumul populatiei!"

Aceasta este concluzia la care au ajuns reprezentantii industriei de marketing si comunicare, luni, de Ziua Publicitatii. Evenimentul a fost organizat de International Advertising Association, in parteneriat cu ProTV.

Ziua Publicitatii a adus in acelasi loc atat reprezentanti din industria de marketing si comunicare, cat si autoritati din institutiile publice.

Mihai Barsan, presedintele IAA (International Advertising Association) Romania: "Publicitatea e cu siguranta unul dintre motoarele cresterii economice, pentru ca cel putin jumatate din PIB-ul Romaniei se bazeaza pe consumul populatiei."

Iar publicitatea nu ajunge doar la sufletul consumatorului.

Cristian Leonte: "Cel mai vizibil efect este producerea unor sume considerabile de bani care se muta dintr-o parte in alta in economie din bugetele unor clienti catre canale."

George Buhnici: "Acum cativa ani, daca nu erai pe hartie, nu existai. Parerea mea e ca, daca nu esti aici, pe internet, nu existi. Noi vrem in continuare sa stim ce sa alegem, ce marci, ce produse, iar rostul publicitati e sa ne ajute sa luam aceasta decizie."

Totodata, in cadrul evenimentului, au fost premiati reprezentanti din industria de marketing si comunicare.

Andi Moisescu: "Ne-am adunat sa mai recunoastem cateva din modelele noastre ale romanilor, impreuna cu industria de publicitate, chiar astazi de Ziua Publicitatii. Vom recunoaste nu proiecte si companii, ci oameni."
 

VIDEO PROTVPLUS.RO