(P) Telekom Romania oferă internet 4G și licențe de acces în platforma educațională Adservio

Dată publicare: 28-04-2020 20:01
Dată actualizare: 28-04-2020 20:10


Telekom Romania, împreună cu partenerul său Adservio, oferă cu o reducere de 100%, internet 4G și licențe în platforma de management educațional Adservio.

Aceasta este o soluție digitală unică prin care se asigură continuitatea procesului educațional, chiar și de la distanță. Astfel, toate unitățile de învățământ interesate pot beneficia gratuit de un pachet educațional integrat ce conține licențe pentru platforma Adservio și internet nelimitat 4G.

Platforma Adservio acoperă funcționalitățile indicate de Ministerul Educației și Cercetării pentru perioada următoare prin organizarea de cursuri online, gestionarea materialelor suport de curs și a temelor, notarea în catalogul virtual și informarea părinţilor prin rapoarte automate despre evoluţia și activitatea elevilor.

Prin intermediul acestei platforme unice, cu peste 1,2 milioane de utilizatori din peste 2.000 de școli din întreaga țară, se asigură:

• catalog în format electronic;
• organizarea de cursuri video interactive
• transmiterea de teme și proiecte online;
• evaluarea elevilor și notarea lor;
• crearea și distribuirea de teste online;
• comunicarea directă între elevi, părinți, profesori, directori și inspectorat;
• distribuirea lecțiilor și resurselor didactice necesare;
• distribuirea rapoartelor către Inspectorat și Ministerul Educației.

Platforma poate fi utilizată atât în varianta desktop, cât și aplicație mobilă.

În cazul în care doriți să beneficiați de acces la platformă, accesați link-ul acesta, iar o echipă dedicată vă va contacta în termen de 24 de ore, pentru activarea contului și training rapid online.

Rămânem implicați și preocupați de susținerea comunității educaționale din România. În plus, avem expertiza necesară pentru a oferi consultanță pentru implementarea soluțiilor Microsoft Office 365 și Google G-Suite for Education.

Cu Telekom, accesul la educație rămâne deschis, simplu și rapid. Școala este acolo unde ești tu!
 

 

Tags: telekom,


VIDEO PROTVPLUS.RO