Te-ai întrebat vreodată care DJ ajunge la cele mai multe festivaluri din lume? A fost pe mainstage-ul UNTOLD si NEVERSEA!


Ultimul update: Miercuri 26 Februarie 2020 12:51
Data publicarii: Miercuri 26 Februarie 2020 12:39
Categorie: Advertoriale
Lost Frequencies

Dacă da, avem un răspuns pentru tine.

Cultura de festival la nivel global a crescut foarte mult, iar unul dintre cele mai puternice site-uri, Festicket, a compilat un raport în care a inclus DJ-ii și live act-urile cu cele mai numeroase apariții în circuitul de festival.

In 2019 la categoria “Festival Heroes”, locul 1 este ocupat de DJ-ul și producătorul belgian Lost Frequencies. Anul trecut a avut cele mai multe apariții live din lume: 49 de festivaluri în 21 de țări de pe trei continente.
În vara acestui an va ajunge la festivalul UNTOLD cu un LIVE SHOW.

Pe locul 2 în clasamentul Festicket o găsim pe Charlotte de Witte. A înregistrat o ascensiune extraordinară anul trecut, cu un număr de 39 de festivaluri.
A reușit să vina cu o marca proprie de sunet, un amestec de hypnotic de techno și hard-techno, detaliu care i-a adus și trofeul la categoria “Best Techno” în cadrul DJ Awards 2019. În vara 2020 artista din Belgia care a debutat în TOP 100 DJ MAG 2019 direct pe locul 74, va ajunge în premieră în Romănia, la cea de-a 6-a ediție a festivalului UNTOLD.

Conform site-ului Festicket, starul techno din Belgia e urmată Dimitri Vegas & Like Mike cu 30 de apariții live la festivalurile din 2019.

Amelie Lens, o altă premieră a festivalului UNTOLD 2020, are 28 de vize noi pe pașaport, acesta fiind numărul de evenimente pe care le-a bifat în 2019.

Primul DJ non-Belgian din această listă este Martin Garrix. Olandezul a ajuns anul trecut la 26 de festivaluri, aici fiind inclus și live set-ul din Mainstage-ul UNTOLD 2019.

În acest poll au intrat si trupe gen The Cure, Foals, The 1975, acestea fiind incluse îm categoria "non-electronic acts".

 

Sursa: Pro TV

Tags: untold, neversea,

VIDEO PROTVPLUS.RO