Tableta HUAWEI MatePad T10, un gadget cu ecran mare și aplicații de top în magazinul HUAWEI AppGallery

Ultima actualizare: 15-12-2020 07:20
huawei
StirilePROTV

Unul dintre cele mai utile gadgeturi lansate de Huawei în această perioadă de pandemie, în care munca și școala au loc online, este tableta HUAWEI MatePad T10 - un dispozitiv cu un ecran mare de 9,7 inch și o rezoluție de 1280 x 800.

Cel mai mare avantaj al său este raportul calitate-preț. Tableta are o cameră frontală de 2 MP și o baterie de 5100 mAh, care sunt susținute de un procesor octacore Kirin 710A și un sistem de operare EMUI 10.1 (bazat pe Android 10).

Toate acestea vin la un preț relativ mic, de aproximativ 600 de lei, în funcție de ofertele magazinelor din România.

Foarte util pentru elevii care învață online sau pentru adulții care vor să lucreze, Huawei App Multiplier permite tabletei, atunci când este ținută în poziție orizontală, să afișeze două ferestre ale aceleiași aplicații.

De asemenea, utilizatorul poate ajusta dimensiunea ferestrei din stânga și a celei din dreapta în funcție de preferință.

De exemplu, poate face ”scrolling” pentru articolele pe care vrea să le cumpere online, în timp ce verifică în paralel detaliile de design în poze mărite.

Sau poate citi știrile... având alături rapoartele de presă relevante, ca referință.

Veștile bune continuă. Tableta vine cu magazinul virtual HUAWEI AppGallery preinstalat și aduce în fața utilizatorilor aplicații esențiale pentru activitățile de zi cu zi.

Sunt peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale.

Aplicația Cinemagia, de exemplu, le oferă utilizatorilor posibilitatea de a verifica programul TV, de a fi la curent cu cele mai noi știri din lumea filmului și posibilitatea de a achizitiona bilete pentru cinema și alte spectacole direct de pe telefonul mobil.

Aceștia au acces la trailere și informații despre filme care urmează să ruleze și informații despre actorii preferați. De asemenea, pot seta alerte pentru programul TV, au la dispoziție detalii complete despre filme și galerii foto.

App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Știrile PROTV, Biziday, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online.

Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyElectrica, MyEdenred, NeoBT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, MyBrd și George România.

Pentru mai multe informații despre aplicațiile Huawei vizitați http://consumer.huawei.com/ro sau accesați pagina de Facebook HUAWEI AppGallery https://www.facebook.com/AppGalleryRo.


Articol susținut de Huawei

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO