Singura cafea din Romania premiata de Institutul German DLG

Dată publicare: 02-07-2013 12:58
Dată actualizare: 05-07-2013 06:14


Doncafe

Cafeaua, si in special cafeaua de dimineata, este cea mai mare placere pentru multi dintre noi.

Micul ritual in care ne preparam o cafea si ne oferim un moment doar pentru noi, singuri sau impreuna cu persoana cea mai apropiata, momentul in care ne planificam ziua sau in care pur si simplu ne simtim bine este de neratat in fiecare zi. Dincolo de starea de spirit, calitatea cafelei de zi cu zi este importanta!

Sa recunosti calitatea cafelei nu-i usor, cafeaua are 1000 de arome diferite, de doua ori mai mult ca un vin bun. Conteaza mirosul, culoarea, gustul, aroma. Si, la final, toate trebuie sa fie in echilibru perfect. Noroc ca expertii internationali ne-au sarit in ajutor.

Centrul de testare a alimentelor DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft / Societatea Germana pentru Agricultura) este o renumita institutie germana, lider in evaluarea calitatii produselor ce se pot vinde in Germania. DLG evalueaza anual 27.000 de produse alimentare si bauturi din intreaga lume, a facut viata mai usoara pasionatilor de cafea, recunoscand si premiind calitatea DONCAFÉ. In cadrul evaluarii internationale a calitatii, expertii in domeniul cafelei au testat mai multe zeci de specialitati conform unor parametri stiintifici complecsi.

Produsele DONCAFÉ au obtinut scoruri superioare atat la testele senzoriale cat si la testele de laborator. Obtinand rezultate deosebite la toate categoriile - aspect, miros si aroma, gust, si echilibrul cafelei - Doncafé devine astfel singura cafea din Romania premiata de DLG: „Prin premiile obtinute Doncafé dovedeste ca se numara printre liderii de calitate din acest domeniu“, a declarat managerul de proiect DLG Cornelia Fleischhauer.

DLG spera insa ca premiile acordate DONCAFÉ sa aiba o influenta asupra intregii piete romanesti a cafelei si sa ridice stacheta in industria cafelei din Romania.

Calitatea trebuie sa ne devina un obicei. Important este ca acum putem alege cafeaua cu cea mai buna calitate, calitatea veritabila DONCAFÉ certificata de institutul german DLG!

Cum spunem ca avem calitate premiata in Germania? „Premierte Qualität”!

Facebook: https://www.facebook.com/Doncafe

Sursa: Pro TV

Tags: cafea, doncafe,


VIDEO PROTVPLUS.RO