(P) Rețeaua Clinicilor dentare Dr. Leahu a ajuns și mai aproape de pacienții din Oltenia. O nouă clinică, deschisă la Craiova

Ultima actualizare: 30-11-2021 09:10

Rețeaua Clinicilor dentare Dr. Leahu a ajuns și mai aproape de pacienții din Oltenia, pe care îi așteaptă în cel mai nou centru de stomatologie inaugurat pe strada Împăratul Traian numărul 5A.

Craiovenii au la dispoziție opt cabinete, radiologie dentară digitală și “Academia Spatiala”, concept unic in Romania dedicat serviciilor pentru copii.

Sincron Dr. Ionuț Leahu, fondator și CEO Rețeaua de Clinici dentare Dr. Leahu: „Clinica inaugurata la Craiova duce mai departe misiunea noastra de a fi alaturi de pacient pe tot parcusul vietii lui, oricunde s-ar afla. Am construit aici o echipă medicală puternică, pregătită să ofere tratamente complete pentru adulți și copii. Am gândit întotdeauna că pacientul trebuie să beneficieze de sănătate reală si o experiență excepțională, iar aceasta se traduce prin servicii moderne, rapide, personalizate și eficiente, realizate printr-o abordare integrată de competențe. Aceasta este standardul de servicii care îl aducem aproape nu doar de comunitatea locală, ci și de întreaga regiune”.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO