(P) Provocare speciala pentru bucuresteni. Ce se intampla daca iti torni o galeata cu gheata in cap in KFC-ul de la Romana

KFC

Ice Bucket Challenge a devenit un adevarat fenomen si in Romania, iar cei de la KFC au intrat in joc cu o provocare pentru toti clientii.

Toti cei care vor intra vineri in restaurantul KFC din Piata Romana vor putea lua parte la o provocare speciala. Astfel, pentru fiecare client ce isi va turna in cap o galeata cu gheata, reprezentantii KFC vor dona 32 de lei, echivalentul unui Hot Bucket, in contul Asociatiei Pentru Boli Rare din Romania. Galetile cu gheata sunt puse la dispozitie de KFC.

“In urma cu cateva zile am fost provocati pe Facebook de catre un consumator care a facut legatura intre Ice Bucket si KFC Bucket. Ne-am bucurat sa fim nominalizati iar azi am reactionat si am facut public acest lucru pentru ca ne dorim sa ajutam la strangerea de fonduri in scopuri umanitare. Suntem mandri sa putem raspunde acestei provocari si suntem pregatiti sa donam echivalentul in lei a catorva sute de KFC Hot Bucket”, a declarat Mark Hilton, CEO KFC Romania.

“Alianta Nationala pentru Boli Rare saluta initiativa KFC Romania de a veni in sprijinul pacientilor cu boli rare din tara noastra. Consider ca prin aceste actiuni, beneficiarii nostri vor fi mai putin "orfani". Spun asta pentru ca bolile rare se mai numesc si orfane pentru ca nu au acces la tratament, recunoastere si ingrijire adecvata. In lume se cunosc peste 8.000 de astfel de boli diferite, sunt deci foarte numeroase, complexe, putin cunoscute de catre populatie, corpul medical si oficialii din sistemul de sanatate. Multumim foarte mult pentru initiativa”, a declarat Norica Dan, Presedintele Aliantei Nationale pentru Boli Rare din Romania.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”
Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Descoperă Magia: smartphone-ul HONOR Magic6 PRO revoluționează fotografia cu tehnologia AI
(P) Descoperă Magia: smartphone-ul HONOR Magic6 PRO revoluționează fotografia cu tehnologia AI

HONOR a lansat de curând noul smartphone Magic6 Pro.

(P) Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Hunedoara
(P) Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Hunedoara

Altex România continuă să dezvolte rețeaua sa națională de magazine și inaugurează un nou magazin in orașul Hunedoara, județul Hunedoara.

(P) Experimentează o nouă eră a laptopurilor cu ASUS Zenbook 14 OLED (UM3402)
(P) Experimentează o nouă eră a laptopurilor cu ASUS Zenbook 14 OLED (UM3402)

Fiecare generație Zenbook redefinește conceptul de ultraportabil, păstrând intacte principiile care au consacrat această serie emblematică.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.