(P) Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): viitorul laptopurilor, dezvăluit de ASUS

asus
StirilePROTV

ASUS a reimaginat viitorul laptopurilor prin incredibilul Zenbook 17 Fold OLED (UX9702).

Este primul model cu ecran tactil de 17.3 inch care se poate împături în câteva secunde într-un laptop cu o carcasă de doar 12.4 inch, adică un spațiu mai mic decât o coală de hârtie A4, ușurând transportarea acestuia și oferind, simultan, experiența de utilizare posibilă în cazul utilizării unui laptop cu ecran de diagonală mult mai mare.

ASUS demonstrează încă o dată că inovația este întipărită adânc în misiunea companiei, lucru care se observă cel mai bine în cazul remarcabilului laptop Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), un model inovator, versatil și, fără îndoială, original, datorită noului panou OLED pliabil cu diagonală de 17.3 inch, rezoluție ridicată 2560 x 1980 pixeli și raport de aspect 4:3 care poate fi îndoit pe jumătate, transformându-se, astfel, în două ecrane independente cu aspect 3:2 și rezoluție 1920 x 1280 pixeli, perfect alipite, fără margini vizibile.

Un singur ecran, posibilități nelimitate

Nou lansatul format de laptop cu ecran pliabil aduce ca beneficiu principal versatilitatea absolută, cu nenumărate moduri de utilizare, la care se adaugă și cele facilitate de includerea tastaturii detașabile ASUS ErgoSense Bluetooth caracterizată prin taste de dimensiune completă și cursă precisă de 1.4mm, aceasta incluzând, totodată, și un touchpad cu suprafață generoasă.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) este genul de laptop care poate fi adaptat imediat oricărei situații, putând fi reconfigurat de către utilizator în diverse feluri, în funcție de necesitățile de moment: drept laptop clasic cu tastatură fizică, ca un laptop cu tastatură virtuală, în mod desktop, ca o tabletă pentru consum multimedia sau eReader digital pentru citit documente, fie cu ecranul extins complet pentru fluxuri de creativitate care necesită un spațiu de lucru cât mai mare. Posibilitățile de utilizare sunt la fel de flexibile ca ecranul lui Zenbook 17 Fold OLED (UX9702). Aranjarea și gestionarea aplicațiilor în spațiul de pe ecran cade în sarcina software-ului ScreenXpert.

ASUS nu a folosit orice fel de ecran pliabil, ci un panou NanoEdge cu margini subțiri cu care obține, astfel, un raport ecran-corp remarcabil de 87%. Panoul utilizează tehnologia OLED (Organic Light Emitting Diode) și bifează toate caracteristicile importante ale unui ecran ASUS OLED, de la rezoluție fină 2.5K, la culori ultra-realiste HDR cu o redare integrală a gamutului DCI-P3, până la calibrarea din fabrică PANTONE, și bineînțeles, experiența de vizualizare demnă de un cinematograf oferită de implementarea standardului Dolby Vision. Toate acestea sunt completate de grija ASUS pentru protejarea ochilor și a somnului prin emisii reduse de lumină albastră dăunătoare.

La primul contact vei fi întâmpinat de o imagine extrem de detaliată datorită celor 1.07 miliarde de culori pe care la poate afișa acest panou la un contrast ce atinge 1.000.000:1, practic infinit, acesta fiind un alt avantaj inerent al tehnologiei ASUS OLED. Trebuie menționate și alte două caracteristici la fel de importante ale ecranului pliabil: luminozitatea maximă ce atinge valoarea de 500 niți și timpul de răspuns scăzut de 0.2 milisecunde care permite afișarea fluentă a imaginilor în mișcare, fără întreruperi.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): revoluția laptopurilor a fost câștigată de cel mai bun

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu este doar un nou tip de laptop, ci și un produs cu linii de design superbe și finisaje premium. De la primul contact vei fi întâmpinat de o nouă monogramă ASUS imprimată pe sticla de nuanță albastru închis și care reflectă lumina în mod încântător.

Șasiul laptopului este unul foarte portabil, cu o grosime totală de doar 0.87 cm atunci când ecranul este despăturit complet la 180 de grade. Acesta este realizat din materiale foarte durabile și are la bază un aliaj de magneziu finisat în nuanța Tech Black, acoperit de un suport ergonomic confecționat din piele ecologică de culoare verde închis. Balamaua trebuie să facă față închiderii și deschiderii repetate a ecranului OLED pliabil, de aceea a fost testată îndelung, fiind garantată pentru 30.000 de cicluri complete, un număr suficient de mare pentru a asigura mulți ani de utilizare fără probleme.

Ceea ce părea de neimaginat acum câțiva ani devine posibil cu noul Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): o suprafață de lucru similară cu cea a unui laptop de 17 inch este acum disponibilă într-o carcasă care cântărește doar 1.5 kg fără tastatură și 1.8 kg cu tastatura ErgoSense. Închis, laptopul nu depășește dimensiunile unei foi de hârtie cu dimensiuni A4, ceea ce îl face ușor de transportat, în pachet fiind inclusă și o husă care să îl protejeze în timpul transportului.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu face concesii la performanță de dragul aspectului și este un model prevăzut cu cele mai rapide componente care vin în ajutorul utilizatorilor în continuă deplasare: procesoare Intel din generația a 12-a, până la un puternic model Core i7, secundat de un cip grafic integrat Iris Xe. Transferurile de date sunt asigurate de două porturi Thunderbolt 4 capabile de viteze fulgerătoare de 40 Gbps și de conectivitatea fără fir WiFi 6E. O baterie încăpătoare de 75 Wh care se încarcă prin USB-C poate alimenta acest ansamblu pentru 9.5 ore de utilizare neîntreruptă.

Noul Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) redefinește ce știai despre laptopuri și poate fi comandat online din magazinul Altex.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Aplicația de fashion H&M este disponibilă și în AppGallery și se poate descărca în orice telefon Huawei
(P) Aplicația de fashion H&M este disponibilă și în AppGallery și se poate descărca în orice telefon Huawei

Cum se poate instala aplicația H&M în telefonul Huawei? Deschide AppGallery din telefonul Huawei. Tastează H&M în câmpul de căutare (poți tasta și doar HM sau hm, rezultatul va fi cel corect).

(P) Ai grijă de sănătatea angajaților tăi, și ei vor avea grijă de sănătatea companiei
(P) Ai grijă de sănătatea angajaților tăi, și ei vor avea grijă de sănătatea companiei

Incertitudinea și imprevizibilul vor fi mereu provocările tuturor companiilor, în special ale antreprenorilor care conduc afaceri mici sau mijlocii.

(P) Ții minte fricile din timpul școlii? Avem nevoie de ajutorul tău ca să schimbăm modul în care se face educație în România
(P) Ții minte fricile din timpul școlii? Avem nevoie de ajutorul tău ca să schimbăm modul în care se face educație în România

Trimite cuvântul INCREDERE la 8845 și donează 2 euro lunar pentru ca un copil să aibă șansa de a crește și învăța un an într-o Școală a Încrederii.

Recomandări
Lovitură grea pentru Putin. Câți ruși mai sprijină războiul din Ucraina. Rezultatele unui sondaj comandat de Kremlin
Lovitură grea pentru Putin. Câți ruși mai sprijină războiul din Ucraina. Rezultatele unui sondaj comandat de Kremlin

Rușii par să se fi săturat de război, potrivit unui studiu realizat de serviciul rus de informații, ajuns în presa occidentală. Doar 25% dintre ei vor continuarea războiului, iar Kremlinul și-a reînnoit apelurile la negocieri.

Petre Daea: România va consemna în 2022 cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani
Petre Daea: România va consemna în 2022 cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani

România va consemna în acest an cea mai mică producţie de porumb din 2007 şi până în prezent, seceta pedologică diminuând recolta cu aproximativ 40%-50% faţă de anii trecuţi, a declarat, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

CM 2022 | ACUM se joacă Franța-Polonia: câștigătoarea merge în sferturi
CM 2022 | ACUM se joacă Franța-Polonia: câștigătoarea merge în sferturi