(P) X-Cut de la Husqvarna, produsul care reinventează lanțul de drujbă

ad 1

În lumea agricultorilor, silvicultorilor și pasionaților de pomicultură, există lanțurile de drujbă obișnuite și există noul X-Cut de la Husqvarna.

Producătorii suedezi de motoutilaje s-au întrecut pe ei înșiși prin această invenție și au creat un produs care are un singur scop: maximizarea eficienței utilizatorilor, măsurată nu în procente, ci efectiv în metri cubi.

Lanțul de drujbă X-Cut, pe care îl găsești inclusiv în oferta magazinului online românesc Roco Piese, are următoarele trei calități esențiale:

1. Eficiență maximă de tăiere. Acest lanț este extrem de puternic și are o tăietură foarte precisă și dreaptă;

2. Alungire scăzută. Riscul de uzură inutilă a lanțului de drujbă este redus la zero, prin alungirea redusă, chiar și după un timp îndelungat de folosire;

3. Ascuțime de durată. Acest lanț are o durată de viață îndelungată, necesită puțină întreținere și un consum redus de combustibil. În același timp, utilizatorul nu trebuie să depună un efort la fel de mare ca în cazul altor lanțuri.

Aceste calități nu ar fi putut fi atinse fără ingeniozitatea inginerilor de la Husqvarna. Prin implementarea a patru aspecte importante, aceștia au reușit să transforme un lanț de drujbă într-o veritabilă operă de artă. În primul rând, unghiul de tăiere este optim, iar contactul perfect dintre metal și lemn presupune ca lanțul să nu se uzeze și să aibă nevoie de o întreținere redusă.

În al doilea rând, lanțul este tratat din punct de vedere termic și răcit corespunzător, creând o structură moleculară care face produsul unul extrem de durabil. Totodată, cele două materiale folosite la producerea modelului X-Cut se îmbină într-un mod surprinzător.  

Vorbim despre microstructura oțelului și stratul de crom, care sunt definite la nivel molecular, pentru o capacitate ridicată de tăiere. Nu în ultimul rând, lubrifierea este una de calitate superioară, iar canalele mici din zale conduc, și la propriu, și la figurat, la transportul uleiului către lanțul de drujbă în timpul funcționării.

Deși trăim în epoca tehnologiei, aportul uman este în continuare esențial. Prin urmare, cea mai importantă "componentă" a lanțului de drujbă X-Cut de la Husqvarna nu sunt nici dinții ascuțiți, nici zalele extrem de rezistente, ci inginerii care l-au creat. Aceștia au folosit materii prime și l-au testat la o fabrică de cherestea din Suedia, pentru a fi siguri că rezultatele obținute sunt cele scontate.

Mai mult decât atât, o echipă de arboricultori profesioniști din mai multe țări s-a deplasat în Suedia, pentru a pune lanțul la unele dintre cele mai grele încercări imaginabile. Cu toții s-au declarat mulțumiți și au remarcat că X-Cut a rămas ascuțit, nu s-a blocat și a produs vibrații reduse. În concluzie, au fost îndeplinite cele mai mari grade de siguranță și confort pentru utilizatori.

Prin urmare, dacă și tu vrei să beneficiezi de cel mai bun randament al motoferăstrăului tău Husqvarna, echipează-l cu lanțul de drujbă X-Cut. Atenție, însă! Pentru a fi sigur de compatibilitatea dintre drujbă și lanț, trebuie să ții cont de câteva caracteristici importante: pasul, grosimea penei și numărul de legături de antrenare. Specialiștii Roco Piese, adevărați profesioniști în domeniu, te pot consilia pentru a lua decizia cea mai bună.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Mobexpert inaugurează un nou magazin
(P) Mobexpert inaugurează un nou magazin "Concept Store" în Baie Mare Value Centre

Mobexpert deschide joi, 29 septembrie, la Baia Mare, un nou magazin tip „Concept Store” cu mobilier și decorațiuni pentru casă. Reţeaua operată se extinde, astfel, la 28 de magazine și parteneri la nivelul României.

(P) Hornbach inaugurează un magazin în Constanța
(P) Hornbach inaugurează un magazin în Constanța

Cel de-al nouălea magazin Hornbach din România va fi inaugurat la Constanța mâine, 28 septembrie.

Să ne amintim ce ne oferă speranță. Alex Bogdan: Depinde doar de noi să putem rescrie povestea unui an mai bun
Să ne amintim ce ne oferă speranță. Alex Bogdan: Depinde doar de noi să putem rescrie povestea unui an mai bun

Anul 2021 a fost unul greu, cu multe probleme de înfruntat pe mai multe planuri și restricții din cauza pandemiei și tocmai de aceea avem nevoie de speranță, mai mult, avem nevoie să ne amintim ce ne oferă speranță.

Recomandări
Subsecretarul de stat american Jose Fernandez, despre independența energetică a României: „Poate deveni un hub regional”
Subsecretarul de stat american Jose Fernandez, despre independența energetică a României: „Poate deveni un hub regional”

Energia regenerabilă este viitorul, iar România, datorită poziție geografice, are șansa să devină independentă energetic.

Preţurile petrolului au crescut, miercuri, pentru a doua zi consecutiv
Preţurile petrolului au crescut, miercuri, pentru a doua zi consecutiv

Preţurile petrolului au crescut, miercuri, pentru a doua zi consecutiv, cu peste 3 dolari pe baril, revenindu-şi după pierderile recente, deoarece dolarul american şi-a atenuat câştigurile.

 

Ciucă: Probabilitatea ca Federaţia Rusă să folosească arme nucleare este „una mică”; decizia nu aparține unui singur om
Ciucă: Probabilitatea ca Federaţia Rusă să folosească arme nucleare este „una mică”; decizia nu aparține unui singur om

Primul ministru Nicolae Ciucă consideră că probabilitatea ca Federaţia Rusă să folosească arme nucleare este ”una mică”.