(P) X-Cut de la Husqvarna, produsul care reinventează lanțul de drujbă

ad 1

În lumea agricultorilor, silvicultorilor și pasionaților de pomicultură, există lanțurile de drujbă obișnuite și există noul X-Cut de la Husqvarna.

Producătorii suedezi de motoutilaje s-au întrecut pe ei înșiși prin această invenție și au creat un produs care are un singur scop: maximizarea eficienței utilizatorilor, măsurată nu în procente, ci efectiv în metri cubi.

Lanțul de drujbă X-Cut, pe care îl găsești inclusiv în oferta magazinului online românesc Roco Piese, are următoarele trei calități esențiale:

1. Eficiență maximă de tăiere. Acest lanț este extrem de puternic și are o tăietură foarte precisă și dreaptă;

2. Alungire scăzută. Riscul de uzură inutilă a lanțului de drujbă este redus la zero, prin alungirea redusă, chiar și după un timp îndelungat de folosire;

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

3. Ascuțime de durată. Acest lanț are o durată de viață îndelungată, necesită puțină întreținere și un consum redus de combustibil. În același timp, utilizatorul nu trebuie să depună un efort la fel de mare ca în cazul altor lanțuri.

Aceste calități nu ar fi putut fi atinse fără ingeniozitatea inginerilor de la Husqvarna. Prin implementarea a patru aspecte importante, aceștia au reușit să transforme un lanț de drujbă într-o veritabilă operă de artă. În primul rând, unghiul de tăiere este optim, iar contactul perfect dintre metal și lemn presupune ca lanțul să nu se uzeze și să aibă nevoie de o întreținere redusă.

În al doilea rând, lanțul este tratat din punct de vedere termic și răcit corespunzător, creând o structură moleculară care face produsul unul extrem de durabil. Totodată, cele două materiale folosite la producerea modelului X-Cut se îmbină într-un mod surprinzător.  

Vorbim despre microstructura oțelului și stratul de crom, care sunt definite la nivel molecular, pentru o capacitate ridicată de tăiere. Nu în ultimul rând, lubrifierea este una de calitate superioară, iar canalele mici din zale conduc, și la propriu, și la figurat, la transportul uleiului către lanțul de drujbă în timpul funcționării.

Deși trăim în epoca tehnologiei, aportul uman este în continuare esențial. Prin urmare, cea mai importantă "componentă" a lanțului de drujbă X-Cut de la Husqvarna nu sunt nici dinții ascuțiți, nici zalele extrem de rezistente, ci inginerii care l-au creat. Aceștia au folosit materii prime și l-au testat la o fabrică de cherestea din Suedia, pentru a fi siguri că rezultatele obținute sunt cele scontate.

Mai mult decât atât, o echipă de arboricultori profesioniști din mai multe țări s-a deplasat în Suedia, pentru a pune lanțul la unele dintre cele mai grele încercări imaginabile. Cu toții s-au declarat mulțumiți și au remarcat că X-Cut a rămas ascuțit, nu s-a blocat și a produs vibrații reduse. În concluzie, au fost îndeplinite cele mai mari grade de siguranță și confort pentru utilizatori.

Prin urmare, dacă și tu vrei să beneficiezi de cel mai bun randament al motoferăstrăului tău Husqvarna, echipează-l cu lanțul de drujbă X-Cut. Atenție, însă! Pentru a fi sigur de compatibilitatea dintre drujbă și lanț, trebuie să ții cont de câteva caracteristici importante: pasul, grosimea penei și numărul de legături de antrenare. Specialiștii Roco Piese, adevărați profesioniști în domeniu, te pot consilia pentru a lua decizia cea mai bună.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că Rusia îşi concentrează atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi, informează AFP.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”
Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”

Teheranul minimizează exploziile de vineri atribuite Israelului şi anunţă că nu intenţionează să se răzbune, în dorinţa de a evita un război în regiune.