(P) Vodafone Romania lanseaza Supernet 4G+


Ultimul update: Sambata 10 Septembrie 2016 07:28
Data publicarii: Miercuri 07 Septembrie 2016 13:01
Categorie: a

Vodafone Romania lanseaza Supernet 4G+, care oferta utilizatorilor beneficii suplimentare si cea mai extinsa acoperire 4G+ din tara, disponibila in toate cele 41 de resedinte de judet, in Bucuresti si in alte 330 de localitati.

Astazi lansam Supernet 4G+, o platforma care aduce clientilor viteze mai mari, cea mai buna experienta de video HD pe mobil din Romania, o acoperire indoor mai buna si o securitate sporita pentru conexiunile lor de date”, a spus Catalin Buliga, Technology Director, Vodafone Romania.

Am facut un test extrem al retelei noastre prin care am demonstrat ca astazi Supernet 4G+ ca retea este capabila sa sustina viteze de download mai mari de 1Gbps. Asta ne arata ca Supernet 4G+ este mai avansata si mai pregatita pentru viitor decat sunt terminalele din ziua de azi”, a mai spus Dragos Buliga.

Odata cu aceasta lansare, Vodafone Romania anunta si Supernet 4G+ in Cluj-Napoca si Iasi, care ofera acces la internet gratuit si nelimitat tuturor utlilizatorilor localizati in aceste doua orase in perioada 5 septembrie - 5 octombrie.


 

Tags: vodafone,

VIDEO PROTVPLUS.RO