(P) VIVA Cafe te așteaptă la Bucharest Street Food Carnival să-ți iei ceașca de energie

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 07 Septembrie 2018 17:01
Categorie: a
OMV

OMV aduce conceptul VIVA Cafe la Bucharest Street Food Carnival și îi dă petrecerii o nouă formă, în cadrul VIVA Cafe Lounge!

Începând de azi și până duminică, iubitorii de distracție sunt invitați să accepte provocarea de la cornerul VIVA Cafe și să sară într-o ceașcă de cafea supradimensionată. Bineînțeles, cana are înăuntrul său o mulțime de bureți colorați, astfel că săritura va aduce, cu siguranță, sute de zâmbete pe chipurile participanților la festival. În plus, momentul săriturii va fi imortalizat într-un GIF, pentru a putea fi împărtășită cu prietenii din rețelele de socializare.

Și pentru ca experiența să fie completă, iar distracția să treacă la următorul nivel, la VIVA Cafe Lounge iubitorii de cafea vor putea câștiga premii instant, precum cafea, limonadă, una dintre delicioasele specialități Grand Crema, dar și tatuaje temporare, tot prin joacă. Ce trebuie să facă? Să accepte provocarea și să își încerce norocul cu aplicația special pregătită de OMV pentru această ocazie!


„Suntem convinși că iubitorii de cafea vor fi plăcut surprinși de timpul petrecut la VIVA Cafe Lounge. Aici găsesc mix-ul perfect între relaxare și distracție, așa că indiferent dacă vin însoțiți de prieteni sau de familie, în lounge-ul nostru vor simți din plin atmosfera festivalului. În plus, sutele de premii puse în joc și muzica bună care va răsuna în difuzoarele scenei principale îi vor înveseli, cu siguranță, pe toți clienții noștri”, a declarat Mihai Chiriță, Brand Manager OMV.

Pentru ca cei prezenți să se bucure din plin de activitățile oferite de festival, ei trebuie să știe că VIVA Cafe Lounge este locul în care pot să își facă plinul de bună dispoziție. Aici pot servi cafelele lor preferate, dar și limonadă, sau specialitatea rece Grand Crema, adevărați combustibili pentru amatorii de distracție.

Așadar, dacă te numeri printre iubitorii de muzică și cafea prezenți la Bucharest Street Food Carnival nu trebuie să ratezi cel mai distractiv corner al festivalului. Amplasat aproape de scena principală, lounge-ul Viva Cafe, adus de OMV, te așteaptă cu un tratament demn de un VIP. Cu alte cuvinte, în acest sfârșit de săptămâna ai extra-distracție și bună dispoziție la cel mai așteptat carnaval al toamnei.
 

OMV Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
OMV Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
OMV Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa:

Tags: OMV,

VIDEO PROTVPLUS.RO
cinstim binele
Tânăra din România care ajută una dintre cele mai sărace comunități din țară
Banca Transilvania: Noua taxă este o naţionalizare a profiturilor și va crea dezechilibre grave în sistemul bancar
Clever: premieră românească în Europa centrală în mobilitate urbană
Asociaţia "Mausi" a transformat un teren plin de gunoi din Galaţi într-un parc sportiv
30 de case recondiţionate în trei zile, prin proiectul "Colorează satul"
Femeia care găteşte după regulile "Slow Food" de 10 ani și vrea să formeze oameni
taxi gratis
Tânărul care îi transportă cu maşina personală la medic pe cei care nu se pot deplasa
(P) A câștigat o mașină Tesla și a devenit superstarul Naționalei Inspiraților la Fortuna
O discutie scurta despre ROBOR. Ce este si cum afecteaza dobanzile la credite
(P) Cine e câștigătorul casei de 100.000 de euro la Casa Pariurilor
(P) Campanie de donare de haine în mai multe lanțuri de magazine
Alma Boiangiu, finalistă Vocea României: E mai importantă călătoria decât destinația