(P) Visurile Publicis Groupe România pentru 2022: să deschidă o colivărie, să susțină terapia cu animale

advert
StirilePROTV

Se spune vă totul începe cu un vis.

Înainte să produci o schimbare, trebui să îți dorești acea schimbare. La finalul anului trecut, Publicis Groupe România a ales să susțină visurile colegilor – nelegate deloc de work - și să le transforme în obiective pentru 2022: în ceva palpabil, ceva ce poate avea un efect benefic mai departe, în viețile celor care au avut curajul să viseze și poate chiar în comunitate.

Tu ce ai visa de 10.000 de Euro? Aceasta a fost invitatia Lion’s Dream – o competiție internă la care au fost înscrise nu mai puțin de 140 de visuri ale colegilor. Premiul cel mare: 10.000 de euro pentru îndeplinirea visului câștigător, dar care apoi s-a transformat în susținerea nu doar a marelui câștigător, ci și a încă 7 alte visuri. Pe care sperăm să ne ajutați să le promovăm mai departe, pentru a le ajuta să se îndeplinească.

Visul câștigător, votat de majoritatea oamenilor din grup, este Colivăria Anei și Ioanei – un loc care să ridice, în sfârșit, coliva la rang de desert național. Care va pune coliva pe lista delicateselor naționale. Așa cum e baklavaua în Istanbul și pasteis de nata în Lisabona.

Colivăria Anei și a Ioanei - cu nenumărate sortimente de colivă - va fi un loc de bifat pentru orice turist străin care ajunge în București.

Citește și
Noi detalii despre cazul care a şocat România. Fetiţa ascunsă în canapea a fost ucisă pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat şi le-a amanetat, ca să joace la pariuri

Însă multe alte visuri ne-au inspirat și ne-am bucura foarte mult să putem împărtăși o parte dintre acestea cu lumea întreagă, în speranța să le putem duce un pas mai aproape de îndeplinire. Printre visurile pe care Publicis Groupe România le susține și le promovează se numără:

Bye bye, Dallas

 

Dallas, Vulcan, este, poate, cel mai sărac și violent cartier din România. Mulți dintre părinții copiilor din acest cartier sunt plecați la muncă în străinătate, iar perspectivele de viitor ale celor mici nu sunt deloc dintre cele bune. Însă, cu ajutorul a doi expați care au deschis în 2015 o sală de cățărat pentru aceștia, unde copiii se pot simți în siguranță, ascultați, înțeleși, aparțănând unui grup unit și unde învață lucruri noi zi de zi, dar și cu ajutorul fondurilor pe care colegul nostru speră să le strângă, cei mici ar putea ieși în sfârșit din cartierul în care s-au născut și pot descoperi, prin excursii și activități, că lumea este mai mare, mai frumoasă și mai primitoare decât au sperat.


Tabla smart pentru Academia lui Arthus

 

Colegul nostru care are acest vis își dorește să poată dota centrul de recuperare pentru copii Academia lui Arthur cu câte o tablă smart în fiecare sală de clasă. Astfel, i-ar putea ajuta pe cei mici să învețe mai ușor, să își poată menține atenția concentrată și să aibă în general zile mai frumoase și mai colorate.


Terapie și activități asistate de animale

 

Este dovedit faptul că terapie cu animale este benefică și dă rezultate în tratarea copiilor cu afecțiuni din spectrul autismului, a bătrânilor singuri care suferă de diverse afecțiuni, a persoanelor cu depresie și traume, și nu numai. Legătura dintre animale și oameni le deschide noi drumuri, le oferă speranță și un nou reper acelora care au cea mai mare nevoie. Colega noastră își propune să deschidă un centru unde să faciliteze această legătură și să ajute, prin terapie și activităși, oamenii și animalele deopotrivă.


HC Victoria – primul club de handbal amator cu echipă de juniori

 

HC Victoria este un club cunoscut în lumea handbalului amator, înființat și susținut de un grup de prieteni hotărâți să nu se lase de handbal, chiar dacă fac cu totul altceva în viața de zi cu zi. După victorii răsunătoare la nivel național în competițiile de amatori, sunt hotărâți să deschidă clubul și spre copii, fiindca sportul îi poate învăța să trăiască frumos și sănătos.

https://lionsplanet.ro/lions-dream/winner

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Acceptarea necondiționată a propriei persoane. Cheia către relațiile sănătoase și fericirea interioară
(P) Acceptarea necondiționată a propriei persoane. Cheia către relațiile sănătoase și fericirea interioară

Vrei o relație bună cu ceilalți? Atunci trebuie să îți răspunzi la câteva întrebări.

 

(P) Enayati Hospital dezvăluie #roboterapeutul, un aparat inovator care redă mobilitatea și încrederea pacienților
(P) Enayati Hospital dezvăluie #roboterapeutul, un aparat inovator care redă mobilitatea și încrederea pacienților

Neputința și imobilitatea, consecințe ale anumitor diagnostice, ar trebui să nu mai învingă niciun pacient.

(P) BRD acordă finanțări sustenabile de 315 milioane de euro în România, pentru IMM-uri deținute de femei
(P) BRD acordă finanțări sustenabile de 315 milioane de euro în România, pentru IMM-uri deținute de femei

BRD va acorda finanțări de 315 milioane de euro în România, pentru proiecte de sustenabilitate și pentru IMM-urile deținute de femei.

Recomandări
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului.
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului. "Lansarea atâtor rachete şi drone va primi un răspuns"

Cabinetul de război din Israel a luat decizia de a riposta "clar şi puternic" împotriva Iranului pentru atacul cu rachete şi drone de sâmbătă seara, informează postul de televiziune israelian Canal 12, citat de The Times of Israel.

Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”
Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP.

România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat
România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat

Valul de căldură din ultimele zile aduce, dincolo de bucuria verii, și vești proaste, mai ales pentru agricultori. Rezerva de apă din sol, și așa puţină, după o iarnă fără zăpadă, este din ce în ce mai scăzută.