(P) Vacanță FĂRĂ hotel? Este posibil! Află ACUM care sunt cele 3 metode de cazare mai ieftine

Ultima actualizare: 12-12-2019 13:00
advertorial

Atunci când îți planifici vacanța, probabil cazarea este printre primele lucruri pe care vrei să le stabilești din timp.

Totuși, hotelurile sunt din ce în ce mai scumpe. În plus, toată lumea ar prefera să cheltuie bani pentru a se bucura cât mai mult de destinație, nu pentru a avea un loc în care să doarmă noaptea. Desigur, un somn bun și un loc curat sunt necesare pentru a trage maxime foloase din călătoria ta. Totuși, există vacanță și în afara hotelului. Ai vrea să afli care sunt modalitățile de cazare mai ieftine și chiar mai distractive?

3 alternative pentru cazarea la hotel

 

1.  Cine a spus că trebuie să te desparți de casa ta?


 
Oricât de ciudat ar suna, la fel ca melcul, și tu poți să mergi în călătorie cu casa ta. Acest lucru este posibil datorită rulotelor. Deși acestea au foarte multe avantaje, oamenii sunt reticenți la ideea de a călători cu acest mijloc de transport. Totuși, ce poate fi mai plăcut decât să ai libertatea de a alege traseul dorit, de a te opri ori de câte ori simți nevoia și de a te odihni în locul pe care tu îl alegi?

Dacă nu deții un astfel de autovehicul și nu ai nici bugetul pentru achiziționarea unuia, nu este nicio problemă. Încă este posibil să te bucuri de o vacanță palpitantă, apelând la serviciul de închiriere de autorulote de la Rulotescu, prin care poți să cutreieri hotare în cel mai liber mod posibil.

2.  Închiriază un apartament


 
De ce să plătești sume enorme pentru o cameră de hotel cu un dormitor și o baie, când poți plăti mai puțin pentru un întreg apartament sau chiar o casă? Mulți împătimiți ai vacanțelor recomandă serviciile de închiriere de locații pentru perioada în care sunt în concediu. Această metodă are mai multe avantaje: trăiești ca un localnic, ai acces la bucătărie, iar casa va avea arhitectura autohtonă, ceea ce te va ajuta să te conectezi mai bine cu zona pe care o vizitezi.

Poți găsi destul de ușor astfel de locuințe de închiriat chiar de pe telefonul mobil prin intermediul aplicațiilor, mai multe la număr, care îți oferă această posibilitate. În plus, dacă folosești bucătăria pentru a găti rețete simple cu produse locale, te poți bucura de bucate tradiționale la un preț mult mai mic decât în restaurante.

3.  Ești curajos? Fă un schimb de locuințe!

Dacă nu îți este teamă să lași pe altcineva să locuiască la tine în casă, în timp ce tu vei locui în a lor, faptul de a face schimb de locuințe poate fi metoda ideală de a salva bani în vacanță. Există mai multe site-uri și aplicații care îți permit să accesezi această formă de cazare.

Unele site-uri de acest gen sunt complet gratuite, altele s-ar putea să îți ceară o taxă de membru. Oricum ar fi, ai ieși mult mai ieftin decât dacă ar fi necesar să plătești pentru cazare la hotel.

Va fi nevoie de puțin mai multă muncă din partea ta și este posibil să fii verificat sub o formă sau alta de către firma care facilitează schimbul de case. Astfel, atât tu, cât și cel cu care vrei să faci schimb, poți fi convind că aceasta este o metodă sigură de cazare.

Cum ți se par aceste idei? Ai avea curajul să le pui în practică? Ești un aventurier adevărat? Indiferent că alegi să te cazezi la un hotel sau că vrei să schimbi, în sfârșit, ceva în rutina vacanței tale, meriți un concediu perfect.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO