(P) Unde greșim atunci când laptopul iese din garanție


Ultimul update: Marti 11 Iunie 2019 17:07
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2019 14:41
Categorie: a
laptop

După ce iese din garanție la 2 ani sau 3 ani distanță de la momentul intrării în posesie, tindem să considerăm că nu mai avem cum să mergem cu laptopul la service.

Începem să umblăm noi înșine la el sau să apelăm la vecinii care se pricep doar după ureche și nu vin pregătiți nici măcar cu o șurubelniță cu care să desfacă micile șuruburi ale laptopului. O idee mult mai bună – apelarea la un service pentru laptop în București.

Mergem cu laptopul la service chiar și contra cost!

 

Cât timp laptopul se află în garanție, orice defecțiune care apare și nu este din vina posesorului poate fi eliminată fără costuri la service-urile autorizate, trecute pe spatele certificatului sau menționate în contul online din magazinul online care a vândut laptopul.

Cum reparația se întâmplă fără costuri, avem obișnuința să credem că orice reparație trebuie să nu implice costuri sau să presupună cheltuieli infime. Când aflăm la diagnoza făcută de un service laptop Bucuresti că placa de bază a unui laptop de gaming nu se schimbă doar cu 10 RON, ci cu mai mult, tindem să căutăm alternative.

Iar alternativele nu sunt deloc inspirate:
- Să ne complicăm noi înșine, folosind la desfăcut șuruburi cuțitul cu care întindem dulceața pe pâine?
- Să rugăm vecinul care și-a reparat laptopul trecând razant pe lângă distrugerea lui totală, dar care se laudă că a reparat multe laptopuri la viața lui?
- Să întrebăm pe stradă de vreun „meseriaș” care repară PC-uri de fel și care spune în mod eronat că laptopurile seamănă mult cu PC-urile?

Nu mai bine ne concentrăm pe de-alde ServicePCLaptop, un service autorizat, cu experiență vastă în orice tip de reparații de laptopuri, de uz general, de gaming, de office, standard, modele de ultimă generație și așa mai departe?

Acest service poate da un diagnostic extrem de rapid, apoi poate să repare problemele legate de praf în camere optimizate, în care particulele de praf aproape că nu există, iar problemele legate de placa de bază, de placa video integrată, de restartare și scurt, sunt chestiuni de rutină pentru experții de acolo și nimic nu poate pune probleme serioase.

Cum facem să beneficiem din nou de garanție

 

Cu 98% rată de succes în reparația laptopurilor, service-ul pentru laptopuri din București mai sus menționat își permite chiar să ofere garanție pentru reparațiile făcute. Iată un cost de moment care nu este plătit o dată și gata, ci are beneficii ulterioare pe 3, 4, 6, poate chiar 12 luni!

Când laptopul pe care îl avem și la care ținem iese din garanție, nu dorim să cheltuim cu el, ci să căutăm alternative atunci când ne face probleme. Desigur, în numele unei economii de moment, putem ajunge să cheltuim chiar mai mult în lunile următoare, poate chiar să fie nevoie să ne cumpărăm un laptop nou.

Ca să nu ajungem în acest punct nefericit, cel mai bine este să dăm cezarului ce-i al cezarului și să apelăm la profesioniști. Sincer, tot noi vom avea de câștigat!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO