(P) Tu știi cum să te machiezi la birou? Află de la un make-up artist!

kendra Studio

Una dintre cele mai mari provocări ale femeilor este alegerea machiajului potrivit pentru birou. Acesta trebuie să arate întotdeauna îngrijit și compact.

Chiar dacă nu ești expertă în arta machiajului, felul în care te prezinți zilnic reprezintă cartea ta de vizită. Întotdeauna mai puțin va însemna mai mult, iar un look impecabil te va ajuta să ai mai multă încredere în tine.

Vrei să înveți să te machiezi precum o profesionistă? Pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect, Crina Diaconu, make-up artist la Kendra Studio ne-a împărtășit din experiența sa și ne-a oferit aceste trucuri care te vor ajuta sa fii mereu o prezență plăcută la birou.

Machiajul pentru birou trebuie să îți pună în evidență frumusețea naturală, așadar alege texturi și culori calde. Pune accent fie pe zona ochilor, fie pe buze, dar niciodată împreună, astfel încât să nu duci machiajul într-o zonă nepotrivită.

Un pas uriaș în realizarea unui machiaj profesional este aplicarea primer-ului. Rolul acestuia este de a regla secreția de sebum și de corecta imperfecțiunile tenului. Primer-ul pentru față este esențial atunci când încerci să eviți strălucirea feței sau dorești să creezi o bază fină pentru aplicarea fondului de ten.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Alege un fond de ten care să fie cât mai vizibil pe față

 

Un fond de ten trebuie să fie cât mai puțin vizibil pe față, fără să dea senzația de aspect de mască.

De asemenea, nuanța fondului de ten este extrem de importantă. Îți recomandăm să alegi o nuanță cât mai apropiată de culoarea pielii tale sau combină două nuanțe de fond de ten, astfel încât să obții nuanța perfectă pentru tine.

Testarea fondului de ten se face pe linia maxilarului inferior, la o lumină cât mai naturală. Dacă nuanța s-a estompat destul de mult și nu se mai vede diferența, înseamnă că ai găsit culoarea potrivită.

 

Sprâncene dese și frumoase

 

De câte ori nu ți s-a întâmplat să sari peste capitolul sprâncene din lipsa timpului sau a experienței? E mai simplu decât crezi: primul pas pentru un look impecabil în conturarea sprâncenelor este pensarea acestora potrivit formei feței și a ochilor.

Al doilea pas este definirea lor printr-un creion special sau o trusă de farduri. Alege nuanța potrivită în ton cu culoarea părului tău, care să umple și să definească sprâncenele. Apoi, aplică produsul cu o pensulă oblică, redesenând sprâncenele fir cu fir pentru a păstra un look cât mai natural.

Tenul tău pare obosit și lipsit de viață? Atunci ai nevoie de un strop de blush ce îți va oferi culoarea necesară pentru a scăpa de aspectul șters. Dacă ai tenul mixt sau gras, evită blush-ul cu particule strălucitoare.

Pentru acest tip de ten este ideal să folosești un fard de obraz mat. În schimb, tenului matur sau uscat i se recomandă blush-ul sidefat, pentru un efect revitalizant al feței. De asemenea, culoarea este foarte importantă când îți alegi blush-ul. Nuanța acestuia trebuie să fie cât mai apropiată de culoarea naturală a pomeților tăi.

Îmbracă-ți buzele într-o strălucire delicată

 

Ruj sau gloss? Ambele variante sunt potrivite pentru birou, dar dacă preferi gloss-ul, alege unul cu agenți hidratanți, pentru a nu fi nevoită să folosești un balsam de buze în prealabil. De asemenea, un gloss este mult mai discret și mai feminin spre deosebire de un ruj și, dintr-o singură aplicare, acesta le oferă buzelor un aspect proaspăt.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.