(P) Trei destinații ideale pentru petrecerea celui mai placut sejur în Turcia!

Ultima actualizare: 13-12-2019 12:06
advertorial

Un sejur în Turcia este ca o călătorie în timp.

Îți poți imagina diverse scene care s-au petrecut cu mii de ani în urmă, totul pe un fundal superb, cu peisaje care îți vor tăia răsuflarea, cu ruine romane și zeci de stațiuni cu hoteluri de 5 stele, perfecte pentru a te relaxa!

Fiind un paradis pentru cei îndrăgostiți de cultură și istorie, Turcia este de asemenea țara care găzduiește cea mai albastră coastă, dar și formațiunile din piatră ale Cappadociei, unice în întreaga lume! Gastronomia excelentă, bazarurile gălăgioase, dar și vibranta viață de noapte vin în completarea acestei experiențe deosebite!

Având atâtea obiective în palmares, precum una dintre cele 7 minuni ale lumii antice și nu mai puțin de 16 obiective protejate de Unesco, un sejur în Turcia este ideal pentru împătimiții de istorie și aventură deopotrivă! Această țară se mândrește cu forme de relief variate, gata să satisfacă și cele mai exigente gusturi!

Poți face windsurfing într-una din multele stațiuni care îți oferă această facilitate, iar în mai puțin de jumătate de oră poți parcurge un traseu de munte la doar câțiva kilometri distanță!

Aventurierii pot alege un sejur în Turcia doar pentru a vizita orașele-cavernă, vechi de mii de ani, sau parcurile naturale care adăpostesc zeci de specii din flora și fauna ambelor continente! Nu uita nici de excursiile cu balonul din Cappadocia, o experiență unică ce nu va fi dată uitării prea curând!

Prin urmare, îți prezentăm trei destinații perfecte pentru a te bucura și tu de oferta de sejur Turcia de la Komsi Travel!

Antalya

Este cea mai vizitată localitate a Turciei, după Istanbul. Astfel, foarte mulți turiști aleg un sejur în Antalya, datorită climei blânde, a hotelurilor și peisajelor incredibile, precum și a prețurilor deosebit de atractive.

Antalya este un oraș aflat pe coasta mediteraneeană a Turciei, primind anual vizita a mii de turiști din țară sau din afara ei. Ofertele Komsi Travel sunt foarte avantajoase, așa că fă-ți o rezervare și bucură-te de cel mai plăcut sejur în Turcia!

Kusadasi

Frumosul oraș Kusadasi de pe coasta de vest a Turciei este împânzit de turiști din toată Europa, oferind o întreagă gamă de activități pentru toate vârstele. În plus, este localizat foarte aproape de multe obiective istorice de mare interes, precum Efes, Aphrodisias, Hierapolis sau Pamukkale.

De asemenea, orășelele Selcuk sau Sirince din apropiere sunt foarte pitorești, fiind excelente pentru vizite de o zi. Este o stațiune perfectă pentru aventurieri, așa că pregătește-te din timp și rezervă-ți un loc la Komsi Travel pentru un sejur în Turcia!

Cappadocia

Putine lucruri se pot compara cu o experienta in Cappadocia, unul dintre cele mai fascinante tinuturi ale acestei tari! De la cursele in baloane cu aer cald, care te vor purta printre nori, pana la dealurile cu formatiuni stancoase ce par de pe alta planeta, nu este de ajuns un singur sejur in Turcia pentru a te bucura de toate! Iar daca ai rau de inaltime, nu trebuie sa-ti faci griji! Exista intotdeauna posibilitatea unei excursii calare, ce se continua cu cazarea intr-unul din hotelurile caverna, unice in intreaga lume!
Nu uita sa te delectezi si cu specialitatile acestei regiuni, care include deja-familiarul kebap, dar si varianta testi-kebap, care este copt alaturi de rosii proaspete intr-un vas de lut sigilat.

Bucura-te de cele mai frumoase amintiri si alege un sejur in Turcia la agentia de turism Komsi Travel!
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO