(P) Top telefoane Xiaomi ale anului 2019


Ultimul update: Miercuri 27 Noiembrie 2019 23:13
Data publicarii: Miercuri 27 Noiembrie 2019 23:09
Categorie: a
Xiaomi

Datorită raportului foarte bun preţ-calitate pe care îl au telefoanele Xiaomi, compania chineză devine pe zi ce trece tot mai cunoscută în întreaga lume.

Principiul pe care îl aplică - obţinerea unui procent de numai 5% pentru orice hardware - aduce un cost scăzut pentru smartphone-uri performante. Dacă doreşti să achiziţionezi un telefon Xiaomi, îţi prezentăm topul celor mai bune modele din piaţa anului 2019.

Top telefoane Xiaomi ale anului 2019 - Mi 9

Xiaomi Mi 9 este vârful de lance al companiei chineze. Specialiştii de la f64.ro prezintă Snapdragon 855 drept cel mai bun procesor de pe piaţă, oferind experienţe de joc cu 20% mai rapide, o performanţă AI de trei ori mai mare şi o performanţă generală cu 45% mai mare. Memoria RAM de 6 GB, memoria internă de 64 GB şi ecranul super AMOLED capacitive de 6.39 inch îl fac ideal nu doar pentru gaming, ci şi pentru experienţe multimedia. Camera principală este triplă: 48/12/16 Mpx, ultra wide, tele, dual-LED flash, cu HDR şi panorama, în timp ce camera secundară are nu mai puţin de 20 Mpx.

Top telefoane Xiaomi ale anului 2019 - Mi 8 Pro

Aşa cum o arată numele, Mi 8 Pro este modelul care a cedat supremaţia Xiaomi noului Mi 9. Procesor Octa-Core, 8 GB de RAM, 128 GB memorie internă, o cameră principală de 12 MP şi una frontală de 20 MP, plus un acumulator de 3.000 Ah sunt doar câteva dintre caracteristicile care l-au făcut vârf de gamă la vremea lui. Senzorul de amprentă, designul unic, carcasa transparentă de culoarea titanului sunt îmbinări fericite ale tehnologiei cu arta. Preţul este argumentul suprem pentru achiziţia opţiunii numărul 2 din catalogul Xiaomi.

Top telefoane Xiaomi ale anului 2019 - Mi Mix 2S

Cu Mi Mix 2S, Xiaomi a reuşit să pună în încurcătură multe modele concurente ale producătorilor consacraţi. Caracteristici precum ecranul de 5.99 inch, memoria internă de 128 GB şi 6 GB de RAM, rezoluţia de 12 MP pentru camera principală şi 5 MP a camerei secundare nu puteai obţine la acelaşi preţ atunci când s-a lansat. Carcasa din ceramică şi finisajul oglindă superb oferă o senzaţie unică la atingere. Încărcarea rapidă wireless, performanţele ridicate şi camera duală sunt motive pentru a alege acest smartphone.

Top telefoane Xiaomi ale anului 2019 - Mi Mix 3

Un upgrade uriaş faţă de 2S, este un telefon excelent la un preţ incredibil. F64.ro anunţă noi limite ale ecranului complet ce oferă un afişaj inovativ pe 93.4% screen-to-body. Cu 6GB de RAM şi 128 GB memorie internă, vine echipat cu o cameră principală dublă AI de 12 MP marca Sony IMX363 (1.4μm large pixels) şi 12 MP produsă de Samsung (S5K3M3+, 1.0μm pixels). Camera secundară duală Sony IMX 576 4-in-1 Super Pixel + 2MP front camera este una dintre cele mai puternice din piaţă. Rezoluţia video ajunge până la calitatea 4k în regim de 60 fps / 30 fps / 1080 p.

Top telefoane Xiaomi ale anului 2019 - Redmi Note 7

Pentru un model de gamă medie, preţul de buget al lui Redmi Note 7 face din Xiaomi opţiunea perfectă. Designul superb integral din sticlă, camera duală de 48 MP, ecranul de mari dimensiuni şi o durată de o zi a bateriei puternice de 4.000 mAh, precum şi procesorul Snapdragon 660 sunt caracteristici mai mult decât decente. Nici unul dintre concurenţii din aceeaşi clasă nu are un preţ atât de bun.

Pentru suma investită într-un smartphone Xiaomi nu vei obţine niciodată aceleaşi caracteristici din partea producătorilor de telefoane mobile consacraţi. Datorită raportului preţ-calitate excelent, compania s-a impus uşor în pieţele din întreaga lume. La fiecare lansare a unui model nou, chinezii adaugă opţiuni incredibile şi inovatoare cu costuri de achiziţie mai mult decât decente. Xiaomi acoperă întreaga paletă de cereri din piaţă, segmentul Mi fiind de vârf, în timp ce Redmi este sinonim cu bugetul.

Sursa: Pro TV

Tags: xiaomi,

VIDEO PROTVPLUS.RO