(P) Top 4 telefoane rezistente recomandate celor cu poftă de acțiune


Ultimul update: Vineri 14 Iunie 2019 16:51
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2019 16:47
Categorie: a
telefoane rezistente

Celor care lucrează în construcții, în garaje auto, pe pistele de mașini și în general celor care la muncă sau în timpul liber nu se simt bine decât în mijlocul acțiunii, li se potrivesc telefoane mobile rezistente, create după intensitatea pasiunii lor.

Cum ar putea o persoană căreia nu-i este frică de înălțime, condiții aspre de vreme sau murdărie, să se concentreze pe ceea ce știe să facă mai bine dacă din clipă în clipă ar fi nevoită să verifice condiția telefonului său? Pentru cei cu poftă de acțiune telefonul mobil este acel dispozitv care le împărtășește calitățile și este clădit după chipul și asemănarea lor astfel: rezistent, fiabil și de încredere.

4 Telefoane rezistente potrivite celor cărora le plac provocările

 

#1 Ulefone Armor 6E - Un cavaler medieval în armură modernă

Cât costă să beneficiezi de protecția unui cavaler în armură? Puțin, chiar foarte puțin, dacă ne gândim la caracteristicile de neegalat ale telefonului Ulefone Armor 6E, de care te poți bucura la un preț mai mult decât accesibil.

Protejat din toate unghiurile de materiale indestructibile, Ulefone Armor 6E este unul din cele mai rezistente telefoane ale anului 2019 și poate face față unui număr infinit de scenarii periculoase care includ căzături de la înălțime, scufundări la adâncime, îngheț sub limita de supraviețuire sau cuptoare încinse. În plus, chiar și în condiții extreme, datorită procesorului său Helio P70 oferă utilizatorului plăcerea unei experiențe online desăvârșite sau a unui joc video savurat fără întreruperi.

#2 Blackview BV9500 Pro - Zeul apelor și al focului

Este greu să atribui termenul general de telefon mobil unui device la fel de blindat ca un tanc așa cum este cazul lui Blackview BV9500 Pro. Deși prin funcțiile sale, incluzând walkie talkie-ul incorporat, excelează ca telefon, acesta nu este doar un aparat folosit în domeniul comunicațiilor, ci o operă de artă creată de mâna omului și capabilă să facă față cu brio oricărei provocări din partea naturii.

Pentru rezistența sa la șocuri fizice și la temperaturi extreme, Blackview BV9500 Pro este unul din gadget-urile preferate de cei care realizează video-uri de senzație pe canalele lor de YouTube. În filmările lor de senzație, Blackview BV9500 Pro sfidează legile fizicii funcționând normal congelat la -40 de grade Celsius sau tras prin flacără la +80. De aceea, văzându-l cum nu se apleacă în fața niciunei provocări, nu putem să nu ne întrebăm oare, dacă n-o fi cumva unealta vreunui zeu antic al elementelor?

#3 Doogee S90 - Un singur telefon o infinitate de posibilități

Doogee S90 și-a câștigat reputația de cel mai versatil telefon indestructibil. Un sigur telefon construit mai degrabă pentru câmpul de luptă decât pentru viața de zi cu zi oferă posibilitatea vederii nocturne, avantajul autonomiei îndelungate, bucuria unei experiențe de joc apreciată și de profesioniști sau beneficiul unui walkie talkie numai bun de folosit în zonele fără acoperire GSM.

Spre deosebire de alte telefoane de același fel, Doogee S90 se evidențiază prin design-ul său delicat și rafinat în comparație cu robustețea materialelor din care este confecționat. Liniile fine și marginile rotujite fac aproape imposibil de ghicit inima de leu din spatele carcasei sale grațioase, precum și anduranța la provocările fizice.

#4 Blackview BV5500 - Corp invincibil, inteligență fără margini

Blackview BV5500 este primul telefon din lume echipat cu excepționalul procesor Helio P70 de la Mediatek. Datorită acestuia, Blackview BV5500, cu toate că este unul din acele telefoane pentru care forța brută este cea dintâi calitate, poate oferi utilizatorilor experiențe de gaming sau funcții digitale la fel de performante ca un telefon special creat pentru ele.

Procesorul Helio P70 permite telefonului Blackview BV5500 posibilitatea de a capta fotografii și video-uri de înaltă rezoluție. Nimic nu se compară cu o aventură pe bicicletă în toate colțurile țării sau ale continentului în care înregistrezi fiecare moment cheie cu Blackview BV5500! Acest telefon este partenerul de drum cu care nu te rătăcești niciodată și în același timp prietenul distracție cu care asculți melodiile preferate timp de 140 de ore, citești online pentru 80, sau salvezi lumea în jocuri virtuale pentru 17. Nicio provocare nu este prea dificilă pentru Blackview BV5500 și în același timp, nicio funcție prea complicată deoarece a fost creat cu un corp invincibil și o inteligență fără margini.

 

Sursa:

Tags: telefoane,

VIDEO PROTVPLUS.RO