(P) Tipuri de implanturi dentare asigurate de clinică stomatologică PlazaDent

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Vineri 12 Aprilie 2019 17:47
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2019 17:40
Categorie: a
PlazaDent

PlazaDent face parte din topul clinicilor stomatologice de elită din Bucureşti, asigurând între cele mai diverse servicii medicale

Calitatea însoţeşte actul medical şi, indiferent de natura intervenţiei, medicii stomatologi urmareresc să ofere cele mai bune rezultate, în ideea în care pacientul să se bucure timp îndelungat de o sănătate orală impecabilă.

Între cele mai frecvente intervenţii efectuate de specialiştii de la clinica stomatologică PlazaDent se număra implantul dentar. Indiscutabil, în prezent, cea mai bună metodă de înlocuire a dinţilor lipsa, implantul dentar este deseori recomandat de medici şi solicitat de către pacienţi, datorită avantajelor numeroase pe care le asigură.

Cele mai importante avantaje ale implantului dentar realizat la PlazaDent

La modul general, orice pacient eligibil pentru implant dentar în Bucureşti, la clinica PlazaDent, va beneficia şi de avantaje notabile pe termen lung.

În funcţie de caz, clinica asigura pacienţilor următoarele tipuri de implant:

Implant dentar într-o zi - Sweden Martina

Stomatologii clinicii au capabilitatea şi experienţa de a realiza implanturi dentare Sweden Marţina într-o zi. Alegerea implanturilor Sweden Marţina nu a fost întâmplătoare, acestea fiind clasate într-un top 3 mondial, pentru puritatea mare a titanului din care sunt realizate, un design care optimizează osteointegrarea şi gama diversă de posibilităţi de protezare.

Oferta „Implant Dentar într-o zi!” presupune aplicarea a şase implanturi dentare şi a dinţilor provizorii. Avantajele pe care le obţine pacientul se materializează în estetică impecabilă de care se va bucura ulterior intervenţiei, osteointegrarea rapidă a implanturilor, înserarea sigură a acestora şi vindecarea într-un timp scurt a gingiei. Mai mult de atât, oferta propune un preţ de 2999 EUR, ceea ce înseamnă, aproximativ, până la 2300 RON/implant.

Pacienţii cărora nu le sunt necesare şase implanturi dentare, pot să opteze pentru ofertă cu patru impanturi şi lucrare provizorie. Şi în această situaţie vor beneficia de avantajele implanturilor Sweden Marţina, pe lângă un preţ bun şi o garanţie de 10 ani.

Implant dentar Straumann

Un alt tip de implant pe care clinica PlazaDent îl oferă este Straumann, un implant inovativ produs de compania elveţiană cu acelaşi nume. Caracterizate de siguranţă, simplitate şi versatilitate, implanturile Straumann dispun de un design care facilitează osteointegrarea şi un răspuns optim al ţesuturilor şi de o conexiune con-in-con care are în vedere obţinerea unei bune stabilităţi. Mai mult de atât, implanturile Straumann au fost concepute astfel încât să suporte o gamă diversă de opţiuni pentru protetica dentară.

Stomatologii de la PlazaDent, recomandă:

- Implantul Standard Straumann: pentru vindecare one-stage sau transgingivala;
- Implantul Standard Plus Straumann: care asigură opţiuni adiţionale de implantare, pentru amplasări trans-, semi- sau subgingivale;
- Implantul Tapered Effect: foarte eficiente pentru implantări imediate şi precoce.

Implant dentar IBS

Sistem de implantare dentară avansat, IBS a fost conceput, astfel încât să asigure confortul pacientului. Este un sistem personalizat, gândit pentru a fi aplicat în funcţie de caracteristicile pacientului - calitatea şi cantitatea oaselor, structuri anatomice etc.

Avantajele generale ale implantului dentar:

Prin implant dentar pacientul, va beneficia de avantajele generale care însoţesc această tehnică:
- înlocuirea dintelui sau dinţilor pierduţi fără afectarea dinţilor vecini;
- materialul din care este lucrat implantul este biocompatibil cu organismul uman, nu se înregistrează fenomene de respingere sau alergii;-
- implantul dentar se resimte precum dintele natural;
- asigură o estetică dentară impecabilă şi funcţii masticatorii, asemenea dinţilor naturali;

Pe lângă implantul dentar, la PlazaDent se asigura intervenţii chirugicale, ortodonţie, paradontologie, pedodonţie, estetică dentară, endodonţie, protetica dentară. Nu în ultimul rând, la clinica stomatologică situată în Drumul Taberei se asigura şi tratatament în regim de urgenţă, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Informaţii suplimentare se pot găsi şi pe site-ul PlazaDent.ro.

 

PlazaDent Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa:

Tags: PlazaDent,

VIDEO PROTVPLUS.RO
Auto Rulate București
(P) Auto Rulate București și greșelile pe care trebuie să le eviți când cumperi o mașină second hand
(P) Diana Sar, din serialul VLAD, la prezentarea colecției BSB primăvară-vară 2019
(P) CEC Bank susține IMM-urile și AAPL-urile din județul Maramureș
(P) Audienţă record pentru primul episod din sezonul final din Game of Thrones
(P) Clinica de oftalmologie VISTA VISION - Baia Mare va asteapta in casa noua din 15 aprilie 2019
(P) Toyota România lansează 6 noi modele hybrid
PlazaDent
(P) Tipuri de implanturi dentare asigurate de clinică stomatologică PlazaDent
De ce să declarăm 4 martie Ziua Națională de Conștientizare a Dezastrelor Naturale
Asiguraţi, suntem mai puţin vulnerabili. România – o ţară expusă cutremurelor
(P) De 25 de ani, românii aleg Plantusin de la Fares când e vorba de tuse
(P) România ca piață de outsourcing - avantaje în prezent, riscuri în viitor
(P) 5 categorii de oameni care nu reușesc în afacerea online pe Amazon