(P) Tipuri de ghete de iarnă pentru copii – cum să îl alegi pe cel potrivit

(P) Tipuri de ghete de iarnă pentru copii – cum să îl alegi pe cel potrivit

Ghetele de iarnă pentru copii vin într-o gamă largă de opțiuni – cizme până la glezne, până la genunchi și cu șireturi. Există și variante de cizme de cauciuc pentru condiții mai umede.

Iată care sunt principalele tipuri de ghete copii, pe categorii, cum se diferențiază între ele și pe care să le alegi, în funcție de necesități.

Ghete copii până la gleznă

Această varietate de ghete a devenit mai mult o declarație de modă și este destul de populară printre copii și adulți. Ușor de pus și stilate, aceste ghete copii tip botine sunt una dintre alegerile ideale pentru sezonul de toamnă. Atât o fetiță cât și un băiețel pot purta aceste ghete.

Cizme până la genunchi

Citește și
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”

Cizmele până la genunchi sunt din nou o varietate populară, dar mai mult în rândul fetelor. Indiferent de cât de rece este vremea sau de câtă zăpadă este pe trotuar, această variantă este alegerea ideală. Acesta va menține picioarele copilului tău uscate și calde. Tălpile de cauciuc din partea inferioară vor proteja copilul de alunecări și căderi accidentale.

Ghete copii cu șireturi

O opțiune mai potrivită pentru copiii mai mari, aceste ghete copii vin de obicei cu un guler căptușit pentru a rezista vântului rece. Acestea sunt ușor de purtat și sunt confortabile. Talpa de cauciuc va permite stabilitatea adecvată și va îmbunătăți tracțiunea. Dacă copilul tău știe deja să lege șireturile, această pereche de ghete este grozavă pentru el/ea. Ghetele cu șireturi de calitate sunt cele mai bune ghete de zăpadă pentru copii . Acestea vin și în tipuri de cizme de iarnă.

Bocanci de luptă

O alegere perfectă pentru activitățile zilnice în timpul iernii, bocancii de luptă sunt mai populari printre fetele mai mari. Nu numai că sunt stilați, dar sunt și confortabili. Totuși, bocancii de luptă nu vin cu izolație și nu suportă vântul aspru și grămezile de zăpadă de pe străzi. Deși sunt perfecți pentru activitățile de zi cu zi, nu sunt o alegere pentru activitățile în aer liber.

Cizme de cauciuc

O potrivire perfectă de culori și calități drăguțe pentru a proteja picioarele copilului de udare, cizmele de cauciuc pot satisface preferințele tale și ale copiilor pentru încălțămintea de iarnă. Cizmele din cauciuc sunt impermeabile și durabile, perfecte pentru activitățile zilnice și ideale pentru școală.

Dacă copilul tău este un copil mic sau o gheată cu șireturi nu este ceva ce cauți, alege cizme de cauciuc. Sunt ușor de purtat, confortabile și vin cu imprimeuri și modele drăguțe pe care copilul tău va dori să le poarte.

Pentru copii mici și fetițe, cizmele de cauciuc sau cizmele de ploaie din cauciuc vin în culori interesante și cu imprimeuri inspirate de legendele Disney.

Ghete fete în tendințe

Iarna ar fi atât de plictisitoare dacă copiii tăi nu s-ar juca în zăpadă. Până acum, ți-ai făcut o idee despre diferitele tipuri de ghete copii de iarnă și de zăpadă disponibile. Această secțiune se va concentra pe cele mai recente tendințe de ghete copii confortabile și care merită cumpărate pentru fetițe.

Cizme izolate

Această categorie de cizme este perfectă pentru copiii super activi. Aceste cizme nu numai că vor menține picioarele copiilor tăi calde, ci îi vor face și să se simtă confortabil chiar și implicați în activități pline de energie. Cizmele izolate vin cu o talpă exterioară flexibilă din cauciuc, ceea ce este exact ceea ce ți-ai dori pentru fetița ta când iese în zăpadă.

Cizme de zăpadă imprimate

Această varietate de cizme de zăpadă imprimate pentru fete sunt disponibile în imprimeuri frumoase. Vei găsi modele frumoase, cum ar fi sirene, fluturi, flori, buline sau orice la care micuța ta prințesă se poate gândi.

Cizme cu guler din blană artificială

Destul de populare în rândul fetelor, atât mai mici, cât și mai mari, cizmele cu guler din blană artificială sunt o alegere excelentă pentru o experiență de încălțăminte de iarnă elegantă și caldă. Gulerul din blană artificială și căptușeala asemănătoare limbii țin la distanță frigul și umezeala, păstrează căldura picioarelor și le mențin confortabile. Această variantă este disponibilă într-o gamă largă de culori și modele.

Ghete băieți în tendințe

Cizme de zăpadă pentru băieți

Cizmele de iarnă până la gleznă nu vor dispărea din tendințe. Indiferent în ce parte a globului locuiești, când este iarnă, cizmele de zăpadă până la glezne pentru copii băieți sunt ceva ce ar trebui să existe în garderoba copilului tău. Cele mai multe dintre aceste perechi vin cu fermoar, așa că nu mai este nicio bătaie de cap în a verifica șireturile. Ideal pentru băieți mai mari și copii mici.

Cizme de zăpadă fără șireturi

Ușurință, confort și stil sunt ceea ce obții într-o pereche de ghete de zăpadă pentru băieți fără șireturi. Dacă ești părintele unui copil activ sau al unui băiețel, merită cumpărate aceste ghete copii de zăpadă. Sunt confortabile, arată cool și țin picioarele calde. Ce altceva poți cere?

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

(P) Acceptarea necondiționată a propriei persoane. Cheia către relațiile sănătoase și fericirea interioară
(P) Acceptarea necondiționată a propriei persoane. Cheia către relațiile sănătoase și fericirea interioară

Vrei o relație bună cu ceilalți? Atunci trebuie să îți răspunzi la câteva întrebări.

 

Recomandări
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct

Unul dintre principalii aliați europeni ai Ucrainei a declarat că ar putea cumpăra sisteme de apărare antiaeriană Patriot, fabricate în SUA, din alte țări pentru a le trimite în Ucraina.

 

Arma folosită în premieră de americani pentru a doborî rachete iraniene este prezentă și la baza de la Deveselu
Arma folosită în premieră de americani pentru a doborî rachete iraniene este prezentă și la baza de la Deveselu

Navele de război ale Marinei SUA au folosit un interceptor de rachete pentru prima dată în luptă în weekend, în timp ce apărau Israelul de un atac iranian fără precedent, scrie Business Insider.

Momentul exploziei violente de la blocul din Craiova. O parte din etajul imobilului s-a prăbușit. „A bubuit pur și simplu”
Momentul exploziei violente de la blocul din Craiova. O parte din etajul imobilului s-a prăbușit. „A bubuit pur și simplu”

O acumulare de gaze de la o butelie a provocat explozia de la blocul din Craiova, în urma căreia o femeie a murit și trei persoane au ajuns la spital. O parte din etajul imobilului s-a prăbușit după deflagrație.