(P) Telekom prezinta primul proiect de casa modulara inteligenta din Romania


Ultimul update: Sambata 08 Iulie 2017 06:58
Data publicarii: Miercuri 05 Iulie 2017 20:07
Categorie: a

Construita conform planurilor dezvoltatorului imobiliar Vivid, casa modulara demonstrativa este echipata cu solutii inteligente Smart Home de la Telekom.

Casa ofera un ecosistem complet pentru monitorizarea si controlul inclusiv de la distanta al locuintei, precum si servicii de Internet TV si conectivitate.

Solutia Smart Home are la baza centrala generala care comunica wireless cu celelalte dispozitive din cadrul sistemului de casa inteligenta. Utilizatorul va putea ulterior sa gestioneze sistemul prin intermediul aplicatiilor de pe telefon si tableta.

In functie de necesitatile proprietarului, se pot instala senzori si dispozitive de control pentru gestionarea functiilor din locuinta: sistem de iluminat interior si exterior, deschiderea sau inchiderea automata a usii, controlul prizelor, apei si gazului, detectori de inundatie, detector de fum, senzori de temperatura, miscare, luminozitate, vibratie, automatizarea jaluzelelor, controlul incalzirii, controlul sistemului de aer conditionat, comanda televizorului si a sistemului audio.

Ovidiu Ghiman, Chief Commercial Officer, Business Segment, Telekom Romania: "Evolutia tehnologiei nu schimba doar spatiul de lucru si modul in care muncim, ci si spatiul in care locuim. Siguranta, confortul, administrarea mai eficienta a spatiului de locuit au devenit astazi nevoi din ce in ce mai stringente pentru oameni, nevoi pentru care inovatiile din ultimii ani ne pot oferi solutii concrete si la indemana."

Cu solutia Smart Home de la Telekom, proprietarii se pot bucura de un spatiu de locuit modern, inteligent, care le face viata mai usoara si mai sigura.

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO