(P) Telekom continuă misiunea NetLiberare cu 100 GB bonus pentru suporterii echipei nationale de fotbal pe netliberare.ro

Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Joi 31 August 2017 17:58
Categorie: a
Telekom

Telekom îi sustine pe tricolori şi oferă clienţilor săi beneficii speciale pentru suporteri în platforma netliberare.ro. Pe scurt, giga bonus de internet mobil, reduceri la biletele pentru meciurile României, concursuri cu premii și încă ceva.

Acest ceva - o întâlnire în care magia devine realitate. Întâlnirea dintre suporteri și jucători. Dar nu cu ei pe teren și cu noi în tribune. Ci față în față, cu strângeri de mână, selfiuri și discuții. Fără garduri, fără distanță. Telekom le oferă clienților săi posibilitatea unui meet&greet cu jucătorii echipei naționale. Pe viu, pe bune și special pentru ei. Mai mult, copiii suporterilor vor putea intra împreună cu tricolorii pe teren şi vor fi alături de ei la intonarea imnului României.

Toate beneficiile exclusive pentru suporterii echipei naționale de fotbal a României sunt anunțate de Telekom pe platforma netliberare.ro și pe conturile de social media ale Telekom.

“Am gândit aceste beneficii pentru a-i ajuta pe clienții noștri să împărtășească pasiunea, bucuria şi emoţia, susţinându-i pe tricolori împreună cu familia şi prietenii. A fi alături de echipa națională de fotbal înseamnă a face parte dintr-o comunitate. Beneficiile special pregătite pentru suporteri consolidează angajamentul Telekom Romania de a fi alături de echipa națională de fotbal și de fanii acesteia. Prin super bonusul de internet mobil continuăm misiunea #NetLiberare, declarată de Telekom în aprilie, de a face internetul mai accesibil tuturor și de a sprijini bucuria de a fi împreună”, a declarat Ruxandra Rău, Director Brand & Communication Strategy, Telekom Romania.

Astfel, clienții Telekom care îi susțin pe tricolori vor beneficia, intrând pe platforma netliberare.ro, de 100 GB bonus internet mobil. Acest bonus va putea fi activat în zilele în care echipa României va disputa meciurile pentru campania de calificare la Campionatul Mondial. Bonusul va fi valabil timp de 60 de zile de la activare. Celelalte beneficii sunt deja active pe platforma netliberare.ro, urmând ca înaintea fiecărui meci al naţionalei, să apară noi surprize. Clienții Telekom vor putea activa bonusul de 100 GB internet în zilele în care joacă echipa naţională, respectiv: 1 septembrie 2017 (România – Armenia), 4 septembrie 2017 (Muntenegru – România); 5 octombrie 2017 (România – Kazahstan); 8 octombrie (Danemarca – România).

Platforma online netliberare.ro este platforma de engagement a Telekom cu clienţii săi, prin care aceştia pot beneficia de surprize şi oportunităţi de a împărtăşi bucurii şi emoţii cu cei apropiaţi, precum bonus de date pentru abonamentele mobile sau cartele, discounturi sau chiar bilete gratuite la achiziţionarea de bilete la evenimentele sponsorizate de Telekom, concursuri cu premii, ocazia de a se întâlni cu eroii preferaţi şi multe altele. Oricare ar fi beneficiul oferit clienţilor Telekom, platforma netliberare.ro este o promisiune pentru experienţe memorabile, alături de cei dragi.

#NetLiberare este promisiunea Telekom de a face internetul mai accesibil oricui. Pentru că a comunica este un drept pe care fiecare dintre noi îl are. #NetLiberare înseamnă și puterea de a fi împreună, fără vreo limită, prin intemediul internetului. O strângere de mână pe terenul de fotbal, o bucurie sau o emoţie trăita cu cei dragi, în timpul unei confruntări a echipei pe care o susții, sau o întâlnire între copilul tău și jucătorul său de fotbal preferat - #NetLiberare înseamnă libertatea de a împărtăşi.
 

Telekom Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Tags: Telekom,

VIDEO PROTVPLUS.RO
Adi Despot şi Mirela Bucovicean,
Adi Despot şi Mirela Bucovicean, invitaţi la o lansare în Japonia. "Parcă eram într-o navă spaţială"
(P)Telekom România a marcat un an de la lansarea promisiunii #BUSINESSLIBER
Cum ne putem crește calitatea vieții fără să așteptăm 100 de ani?
(P) Focşani zâmbeşte: McDonald's a deschis primul restaurant din oraş
(P) Modelele Daisy Tech, cele mai căutate case de marcat cu jurnal electronic
(P) Un gorjean a câștigat aproape 145.000 de lei la sloturile Fortuna
engie
(P) HOSPICE Casa Speranței, reabilitată printr-o finanțare ENGIE Romania
(P) Îndrăzneşte să mergi până la capăt pentru iubirea ta, cu Teilor
Eragon, filmul cu 180.000 de candidați pentru rolul principal masculin
Fast & Furious 6. Detalii despre blockbusterul la a cărui filmare s-au distrus 100 de mașini
Tudor Chirilă, momentul memorabil din carieră: Am simțit cum calc deasupra pământului
Zece curiozități despre filmul pentru copii Matilda, regizat de Danny DeVito