(P) Telekom a lansat al treilea proiect-pilot de tip Smart City, la Piatra Neamţ


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Vineri 15 Decembrie 2017 18:45
Categorie: Advertoriale

Telekom a lansat astăzi al treilea proiect-pilot de tip Smart City la Piatra Neamţ, după cele de la București şi Constanţa.

Proiectul propune soluţii inteligente de supraveghere video a spaţiilor publice, cu posibilitatea analizării imaginilor şi alertării automate a autorităţilor în anumite situaţii predefinite. Proiectul propune soluţii inteligente de supraveghere video a spaţiilor publice, cu posibilitatea analizării imaginilor şi alertării automate a autorităţilor în anumite situaţii predefinite, soluţii de iluminat inteligent pentru reducerea cheltuielilor publice cu iluminatul stradal şi staţie de încărcare a vehiculelor electrice pentru un oraş mai curat, stație de monitorizare a calităţii aerului şi display pentru afişarea parametrilor măsuraţi.

Nu în ultimul rând, proiectul include mobilier stradal inteligent pentru încărcarea dispozitivelor mobile şi conectivitate wi-fi gratuită pentru cetăţeni.

Ovidiu Ghiman, Director Executiv Business, Telekom România: "Piatra Neamţ este al treilea oraş din România, după Bucureşti şi Constanţa, în care Telekom implementează un proiect Smart City. Demonstam astăzi că suntem consecvenţi în misiunea noastră de a susţine procesul de digitalizare a României. "

Adrian Ungureanu, Business Development Director, Huawei România: "Suntem bucuroşi că Huawei lansează astăzi, împreună cu Telekom, un proiect prin care Piatra Neamţ este plasat în avangarda oraşelor în care soluţiile de tip Smart City aduc viitorul mai aproape."

Prin acest proiect, Telekom propune soluţii pentru un oraş digitalizat, care va face viaţa cetăţenilor mai uşoară şi mai sigură. În acelaşi timp, ajuta administraţiile locale să fie mai eficiente.

VIDEO PROTVPLUS.RO