(P) SuperMercato aduce mai aproape de români, universul autentic al produselor italiene


Ultimul update: Luni 02 Decembrie 2019 14:00
Data publicarii: Luni 02 Decembrie 2019 13:58
Categorie: a
supermercato

Povestea de succes a produselor de calitate superioară italiană SuperMercato a debutat acum aproape 5 ani, cu un singur magazin în micul, dar cochetul oraș Râmnicu Vâlcea.

La inițiativa unei echipe tinere, ambițioase și muncitoare care a sesizat pasiunea românilor pentru aromele inconfundabile ale bucătăriei italiene, dar și pentru produse italienesti autentice în general, care se diferențiau calitativ de oferta găsită în mod obișnuit, în lanțurile de magazine autohtone, 2019 ne găsește cu peste 30 de magazine cu specific intalian, deschise în cele mai importante orașe ale țării.

SuperMercato înseamnă accesul facil la piața italiană, la experiența autentică 100% și la universul veritabil în stil italian al unei game diversificate de produse, precum: produse de îngrijire personală, produse alimentare, produse pentru curățenia casei, sortimente alimentare dietetice, hrană pentru animale de companie și multe alte brand-uri de produse speciale, nemaiîntâlnite în altă parte pe piața românească. Toată lumea recunoaște calitatea superioară a brandurilor Barilla, Rio Mare, Mulino Bianco, Lavazza, Matilde Vicenzi, Coppini, ca fiind mult superioară alternativei oferite de hypermarketurile noastre sau de ceea ce găsim în magazinele de cartier, de tip discount. La fel se întâmplă și cu detergenții sau cosmeticele, Dash, Dixan, Chante Clair, Tesori D’Oriente care sunt un răsfăț inedit pentru îngrijirea căminului nostru, în stil autentic italian. În același timp oferim produse în premieră națională, pe care, probabil nu le veți găsi nicăieri în altă parte în România, precum noile branduri, Quasar, Fiorillo, Dual Power, Smac și altele, la fel de performante calitativ.

Ghidați de principiul "mai bine mai puțin, dar mai bun", SuperMercato va continua să aducă clienților săi cele mai bune produse din Italia, fără să abdice de la calitate în favoarea prețurilor mici sau de dragul de a atrage mai mulți clienți în magazine. Evident, suntem conștienți că, din punct de vedere financiar, calitatea cere anumite sacrificii și tocmai de aceea, înțelegem și suntem aproape de nevoile clienților noștri, oferindu-le zilnic promoții speciale la o sumedenie de produse superior calitative, din care nu lipsesc produsele destinate persoanelor cu anumite probleme de sănătate sau restricții alimentare: alimente fără gluten, fără adaos de zahăr, cu fibre extra sau fără sare. Și pentru că nu puteam uita de prietenii noștri necuvântători, SuperMercato este distribuitorul unei game întregi de produse dedicate lor. Mâncare și suplimente pentru pisici și câini, respectând cele mai înalte standarde nutriționale, un răsfăț pe deplin meritat de aceste ființe speciale care ne asigură întotdeauna confortul emoțional și care nu cer nimic altceva la schimb, decât dragostea și grija noastră.

Suntem conștienți de popularitatea mereu în continuă creștere a brandului și produselor noastre și tocmai de aceea, vestea bună este că pe lângă cele 32 de magazine fizice deja existente pe întreg teritoriul țării, planurile noastre pe termen scurt și mediu, includ o creștere de până la 50 de magazine în România în sistem franciză, astfel încât tot mai mulți clienți să aibă acces la beneficiile și calitatea incontestabilă a produselor originale importate din Italia. Pentru fanii produselor noastre care locuiesc în zone unde SuperMercato nu a reușit încă să ajungă, au soluția comenzilor on-line de pe site-ul oficial, mai ales că transportul este gratuit oriunde în țară, pentru comenzi ce depășesc valoarea de 200 de lei.

Și pentru că am decis să ne implicăm activ în susținerea sportului românesc și al tinerelor talente, SuperMercato a devenind unul dintre Partenerii Oficiali ai Fundației Nadia Comăneci a cărei valori se intersectează și cu crezurile noastre pentru încurajarea, susținerea și promovarea performanței în orice domeniu, pornind de la rezultatele sportive, la dezvoltarea educațională și profesională, până la calitatea vieții și a familiei. Așa că, prin achiziționarea produselor noastre, pe lângă calitatea superioară 100% autentică, ai și garanția că o parte din profiturile obținute de către SuperMercato sunt redirecționate pentru susținerea cauzelor copiilor noștri, să-și atingă țelurile prin sport, educație și o alimentație sănătoasă.

Sursa: Pro TV

Tags: supermercato,

VIDEO PROTVPLUS.RO