(P) Summer Well, un festival de conectare si deconectare. Ce poti face pe Domeniul Stirbey, pe langa a asculta muzica buna


Ultimul update: Luni 15 August 2016 07:12
Data publicarii: Vineri 12 August 2016 12:09
Categorie: Advertoriale
Summer Well

Sambata incepe cel mai important eveniment de muzica alternativa din Bucuresti. Sustinut de Orange, Summer Well va oferi participantilor, pe langa artisti de top, si o zona de relaxare unde pot vedea filme sau testa cele mai noi tehnologii digitale.

Zona Orange de la Summer Well a fost creata pornind de la conceptul 'connected experiences'. Vizitatorii vor putea afla aici mai multe despre casele si masinile inteligente si despre o viata mai simpla si mai bine conectata, in general.

Cei prezenti la festival sunt invitati sa descopere si Orange TV Go — Relax Area. Aici se pot distra cu Orange TV Go, prin care au acces gratuit, pe telefon sau tableta, la o colectie de filme pregatita exclusiv pentru Summer Well. In plus, se vor putea bucura si de o experienta de cinema inedita, cu proiectii speciale.

La Orange Junior Digital Playground, cei mici isi vor putea petrece timpul cu activitati speciale. Vor avea la dispozitie jocuri si aplicatii pe masura lor si isi vor putea face poze cu Millidge si Doig pe o miniscena amplasata la locul de joaca.

Festivalul Summer Well este un festival al erei digitale, cu o importanta componenta eco, urmand traditia anilor trecuti. Astfel, pentru promovare, se folosesc cu precadere suporturi si tehnologii digitale si canalele de social media, in detrimentul posterelor si al flyerelor.

Cele zece trupe vor concerta pe scena Summer Well 2016 sunt: The Chemical Brothers, Hurts, Years & Years, The Neighbourhood, Crystal Fighters, Milky Chance, BŘRNS, Blossoms, Sundara Karma si HĆLOS.


Portile festivalului se vor deschide la ora 15:00 in ambele zile. Pentru a ajunge direct la festival, va exista o linie speciala RATB care va face legatura intre Piata Victoriei si Domeniul Stirbey si va fi disponibila incepand cu ora 14:30 in ambele zile de festival, pe 13 si 14 august. Linia este directa si plecarile vor fi la aproximativ la fiecare 30 de minute. La finalul fiecarei zile de festival, dupa ultimul concert, autobuzele se vor gasi la iesirea de pe domeniu si vor pleca catre Bucuresti la acelasi interval, pana la ora 4:00 dimineata.

Toate informatiile utile despre festival pot fi gasite si in aplicatia Summer Well, un ghid complet, esential pentru participanti, ce se poate descarca gratuit din App Store, Google Play sau Windows Store. Aplicatia se va actualiza cu elemente noi inainte de festival si va contine informatii legate de bratarile de acces, plata la festival, transport, harta festivalului, precum si lista detaliata a tuturor activitatilor.

Bilete mai pot fi achizitionate la pretul de 355 lei + taxe din aplicatia mobila Summer Well, din orice shop Orange, pe www.easytickets.ro sau www.eventim.ro.
 

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO