(P) Succesul nunților și concertelor ține de aceiași factori. Care sunt aceștia

Ultima actualizare: 06-03-2020 14:01
Foc de artificii

Deși sunt evenimente vizibil diferite, au elemente comune precum focul de artificii de la final, care face ca aceste evenimente să ajungă un succes.

 

Cum asiguri explozia de culoare a evenimentului tău

 

În organizarea unui eveniment sunt implicate de fiecare dată mai multe persoane, mai mulți furnizori de servicii, însă fiecare în parte are undeva în subconștient ideea de a face pe plac participanților – publicului, nuntașilor, petrecăreților - și adaptează serviciile lor în acest scop.

Atât mai-sus-amintitele artificii, cât și alte momente speciale sunt adăugate în programul evenimentului și fie au poziții standard pe listă, fie sunt stabilite în funcție de specificul zilei/ serii. Deși în mare parte nunțile au același program, ceva specific doar unei anumite nunți tot se întâmplă.

Spre exemplu, categoria de SFX – efecte speciale oferă destule modalități de a încinge atmosfera atunci când este cazul sau de a o menține incendiară pe toată durata – așa cum se impune clar în cazul concertelor rock în aer liber.

Artificiile sunt de mai multe tipuri: 

Cele cunoscute, normale, adică desfășurate pe timp de noapte, ele ridicându-se la zeci de metri altitudine înainte să răspândească lumină și culoare spre încântarea tuturor, dar și cele de interior, destinate pentru restaurante și săli de evenimente, constând în vulcani care aruncă jerbe de scântei la înălțimi de doi metri pentru câteva zeci de secunde – momentul culminant al dansului mirilor trebuie să fie marcat cu artificii de interior.

Mai puțin cunoscute sunt focurile de artificii de zi.
Sunt acele focuri de artificii care prin anumite procedee reușesc să aducă pete de culoare chiar și pe un cer albastru, senin. Zilele orașului pot fi încununate cu asemenea artificii, sau evenimentele exquisite - ele însele planificate pentru a începe pe timp de zi și a se încheia tot ziua.

Nelipsitele artificii creează de fiecare dată emoție și oferă motive pentru ca participanții în cuplu să se îmbrățișeze uitându-se amândoi în aceeași direcție, iar ceilalți să înregistreze cu telefoanele mobile dar și să se uite încântați la show-ul pirotehnic.


SFX – efecte speciale (special effects)

 

Pirotehnice mai sunt și efectele speciale următoare: aruncătoarele de flăcări și jeturile CO2. Numai personalul specializat le poate mânui (ca și pe cunoscutele artificii, de altfel) și numai în aer liber se pot acționa. Inclusiv la margine de scenă sau în locuri vizibile și în proximitate, însă inaccesibile publicului din motive de siguranță.

Ce rezolvă aceste SFX – efecte speciale?

Ele rezolvă ceea ce artificiile nu pot rezolva – efectul vizual total pe parcursul evenimentului, nu numai la finalul acestuia. Astfel, orice concert, lansare auto sau manifestare sportivă poate beneficia de lucruri absolut spectaculoase, așa cum arată portofoliul celor de la Focdeartificii.ro.

Desigur, fumul greu este un alt element comun care unește nunțile, botezurile, aniversările și alte evenimente de interior. Fumul greu este obținut din dioxid de carbon solid care, trecut printr-un aparat, se transformă într-un așa-zis fum care datorită greutății sale nu se ridică mai mult de 30-40 cm de sol și care pentru câteva minute oferă o senzație vizuală extrem de plăcută.

Magia indusă de fumul greu - parte din arsenalul de efecte speciale – este perfectă pentru dansul mirilor dar și pentru un moment romantic dintr-un show, dintr-un concert de muzică de dragoste, și pentru un moment de Ziua Îndrăgostiților și motive să tot fie, că de petrecut avem cu toții aminte.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO