(P) Stimate Candidat la Alegerile Europarlamentare

Cumpără Fabricat în România

Te rog uită pentru o clipă de alte teme din campania electorală și îndreaptă-ți atenția către un proiect de țară al României în Europa.

Cumpără Fabricat în România, un mesaj către români și către europeni, care să ajute ca industria de manufactură să rămână în Europa, iar pe cea de la noi să devină cel mai important motor al creșterii economice în următorii 5 ani.

Se știe că Europa este leagănul industriei de manufactură și că a fost întotdeauna în fruntea revoluțiilor industriale și a inovațiilor tehnologice. Industria de manufactură aduce 60% din veniturile bugetare din Uniune, dând în mod direct de lucru la peste 35 de milioane de persoane pe tot cuprinsul UE și include pe lanțurile de aprovizionare zeci de mii de furnizori, IMM-uri și întreprinderi mari. Industria de manufactură din Europa are o capacitate imensă de cercetare și inovație, încadrează o resursă umană extrem de bine calificată și are o reputație excelentă pentru calitate și sustenabilitate.

Desigur, crearea de valoare adăugată în fiecare din țările Europei dă cetățenilor un sentiment de încredere asupra viitorului, dar și de mândrie că pot cumpăra în magazinele de proximitate lucrurile fabricate la ei în țară de rudele, prietenii și cunoștințele lor.

Stimate Candidat la Alegerile Europarlamentare,

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Pentru ca România să intre în rândul țărilor cu o economie puternică, avem nevoie de un proiect de țară economic, și anume ca industria de manufactură să devină o țintă strategică pentru dezvoltare și Cumpără Fabricat în România, un reflex durabil al românilor și europenilor.

România are nevoie să-și întărească industria de manufactură și să o facă competitivă, să sprijine investițiile industriale existente și să atragă investitori care să deschidă noi fabrici, să creeze locuri de muncă bine calificate, să pregătească încă de pe băncile liceului o resursă umană adaptată noilor tehnologii.
Și mult mai important, este nevoie să educăm noile generații pentru a întelege și a avea încredere că a Cumpara Fabricat în România declanșează o reacție în lanț cu efecte durabile pentru rudele, prietenii și cunoștintele noastre.

Pentru a pune umărul la toate acestea, adu-ți te rog aminte să faci 3 lucruri:
- Vizitează în campanie 10 Fabrici din România
- Cumpără Fabricat în România în fiecare zi
- Indeamnă alegătorii să Cumpere Fabricat în România

Industria de manufactură trebuie să ramână în Europa. Industria de manufactură este valoarea adaugată care poate face România puternică.

Cumpără Fabricat în România.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Descoperă Magia: smartphone-ul HONOR Magic6 PRO revoluționează fotografia cu tehnologia AI
(P) Descoperă Magia: smartphone-ul HONOR Magic6 PRO revoluționează fotografia cu tehnologia AI

HONOR a lansat de curând noul smartphone Magic6 Pro.

(P) Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Hunedoara
(P) Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Hunedoara

Altex România continuă să dezvolte rețeaua sa națională de magazine și inaugurează un nou magazin in orașul Hunedoara, județul Hunedoara.

(P) Experimentează o nouă eră a laptopurilor cu ASUS Zenbook 14 OLED (UM3402)
(P) Experimentează o nouă eră a laptopurilor cu ASUS Zenbook 14 OLED (UM3402)

Fiecare generație Zenbook redefinește conceptul de ultraportabil, păstrând intacte principiile care au consacrat această serie emblematică.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.