În data de 30 septembrie 2021, Orange a finalizat achiziția pachetului majoritar de 54% din acțiunile Telekom Romania Communications, redenumită Orange Romania Communications.

Pentru a marca acest moment important din istoria companiei, Orange România a organizat în perioada 20-22 mai, în Piața George Enescu din București, un spectacol inedit, în care inovația și arta au reprezentat elementele centrale.

Pentru că Orange a devenit mai mare odată cu achiziția Orange Romania Communications, ne-am dorit să le oferim clienților noștri, dar nu numai, un spectacol fără limite, în care am îmbinat tehnologia cu arta. Timp de trei zile, participanții au avut la dispoziție zona Orange Expo, unde au putut vizita virtual, cu ajutorul rețelei nr.1, Orange, Catedrala Notre-Dame din Paris sau au putut conduce de la distanță, via 5G, o mașină pe un circuit din Franța.

De asemenea, publicul s-a putut bucura de un conținut 3D special realizat eveniment, dar și de un concert de muzică clasică live susținut de Orchestra Simfonică București”, a declarat Mirela Bosoi, Head of Brand and Communication Orange România.