(P) Solidaritatea este de bază - oferă-le un cadou celor dragi în această perioadă

Ultima actualizare: 25-03-2020 15:06
Advertorial

Fie că vrem sau nu, noul virus COVID-19 ne limitează din libertate.

Pe lângă panica ce s-a instalat deja pe plan mondial, această perioadă de autoizolare recomandată de medicii de pretutideni vine la pachet cu stări de tristețe combinată cu singurătate, de vină fiind faptul că întâlnirile cu familia nu ne mai sunt permise.

Este adevărat, shopping-ul fizic nu ne mai este permis ca înainte. Acum putem străbate strada doar pentru a ajunge la magazinul alimentar, fără a mai putea cutreiera în voie magazinele ca până acum. Acest lucru este spre binele nostru, așa că nu trebuie să uităm de faptul că mediul online rămâne alternativa cea mai la îndemână în aceste momente.

Putem aduce un zâmbet pe buzele celor dragi prin intermediul unui cadou!

După cum s-a mai spus, mediul online devine aliatul nostru în această perioadă, singurul loc din care știm că putem face cumpărături în siguranță, fără a mai fi nevoiți să ne expunem aglomerației. Pe lângă alimente și lucruri pentru uz propriu, putem face achiziții și pentru cei din jur prin intermediul cărora le putem arăta că le rămânem alături în această perioadă.

Un cadoul este bine veni oricând, așa că 3gitfs.ro este o recomandare în acest sens. Vorbim de un magazin online cu vitrine virtuale în care se regăsesc o mulțime de tipuri de cadouri: de la cele haioase și până la cele cu un mesaj profund, emoționant, toate fac parte din categoria de elemente cu care putem aduce acum un zâmbet pe buzele celor dragi.

Ce putem alege din cadrul magazinului online de cadouri 3gitfs.ro? Pentru că ne este recomandat să petrecem timp doar în propria locuință și să nu ne neglijăm imunitatea, ceaiurile sunt băuturile de care nimeni nu se desparte în această perioadă. O cană haioasă, o cană cu un mesaj aparte poate fi un cadou potrivit pentru cei dragi. De exemplu, pasionații de fotografie vor fi de-a dreptul încântați atunci când își vor putea bea ceaiul și cafeaua dintr-o cană în formă de obiectiv.

Cei care adoră să cânte, cei care folosesc cântatul în propria locuință pentru a ține la distanță stările depresive se vor bucura cu siguranță de o cană cu note muzicale. Mamele vor fi în această perioadă preocupate mai mult ca niciodată de sănătatea copiilor, așa că o cană „Super Mom” va fi un cadou perfect prin care grija lor poate fi răsplătită.

Livrare rapidă, direct la adresa celui vizat

Nu trebuie să ne expunem în niciun fel aglomerației în această perioadă. Magazinul online de cadouri 3gifts.ro vine cu o idee interesantă prin care putem fi în continuare în siguranță. Atunci când realizăm comanda, putem introduce direct adresa persoanei dragi. Totodată, echipa din cadrul acestui magazin online de cadouri ne recomandă să plătim cu cardul pentru a preveni răspândirea COVID-19, iar, pentru comenzile plătite cu cardul bancar ce au o valoare de peste 100 de lei, transportul este gratuit.

Pentru și mai multe detalii, pentru a alege un cadou prin care pe buzele celor dragi poate apărea acum un zâmbet cald, cei interesați sunt invitați să acceseze 3gifts.ro.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO