(P) Show-ul “Road to Vegas” se prelungește pentru încă șase ediții

Ultima actualizare: 13-01-2020 19:07
advertorial

Deoarece show-ul TV “Road to Vegas”, planificat de 888poker, în colaborare cu PokerFest România și B1 TV, a avut un real succes, organizatorii au hotărât să extindă spectacolul de poker pentru încă șase ediții.

Astfel, nu mai puțin de 13 jucători români vor avea ocazia de a merge la Las Vegas, unde se vor lupta pentru o brățară WSOP și un premiu colosal de $888,888.

Turneul WSOP 2020 Crazy Eights se va desfășura în Orașul Luminilor în perioada 26-27 iunie, iar 12 câștigători de la TV vor avea ocazia să stea la mese cu cei mai buni din acest domeniu. În total, vor fi 13 jucători români care se vor deplasa la Las Vegas, asta pentru că ultimul tichet va merge la campionul ediției 888LIVE Bucharest din martie, de la Intercontinental.

Inițial, show-ul trebuia să aibă doar șase ediții. Un turneu de calificare pe 888 online poker desemna șase concurenți (primii șase clasați) care, pe lângă faptul că-și împărțeau un premiu garantat de $5,000, participau la show-ul TV de joia următoare, jucat și difuzat în direct la B1 TV timp de 4 ore după miezul nopții. Conceptul s-a bucurat de un așa succes în rândul jucătorilor de poker încât organizatorii au luat decizia să dubleze numărul edițiilor inițiale, până la un total de 12. Așadar, vor mai fi încă șase finale, pe 23 și 30 ianuarie, și apoi în fiecare joi a lunii februarie (6, 13, 20 și 27). Fiecare câștigător al celor 12 competiții transmise în direct de B1 TV va primi un pachet de drum și cazare la WSOP și un tichet de participare în turneul $888 Crazy Eights.


Vedete, invitate la masa de joc

Conceptul mesei televizate constă în prezența a șase jucători calificați în urma turneul online, dar și a unei vedete, desemnată de organizatori. Toți cei șapte jucători pornesc cu un număr egal de fise. Evident, invitatul “special” are un ușor handicap, deoarece, de cele mai multe ori, este un novice al acestui joc. N-a fost însă și cazul lui Andrei Sebastian Filcea, cel supranumit “Flick, domnul Rimă”, care a câștigat ediția cu numărul patru. Flick nu este nici el un jucător foarte versat, dovadă și faptul că a primit unele indicații de strategie în pauza show-ului televizat, dar a fost calm, a profitat de oportunități, iar la heads-up a avut noroc de o eroare gravă de calcul a adversarului său. Turneul de la TV este unul short-handed hyper-turbo, care se încheie după o perioadă de timp, iar câștigătorul este desemnat jucătorul cu cele mai multe fise. Robert Dumitrache, oponentul lui Flick, era în avantaj când a hotărât să meargă all-în, cu doar două mâini rămase de disputat.

Codin Maticiuc, vedetă mondenă, Cristina Lupu, vloggerita, sau Loredana Ciobotaru, cântăreață, au fost alte prezențe “speciale” la show-ul “Road to Vegas”. Niciunul nu a reușit să producă surpriza, însă cu toții au glumit și s-au simțit bine la masa de joc. Loredana Ciobotaru, care nu mai jucase niciodată poker până în acel moment, a animat serios atmosfera la ediția a treia a show-ului, dar a ieșit prima din competiție. Artista a promis însă că va continua să joace poker și că va mai încerca astfel de experiențe și pe viitor.

Cei care speră în continuare să prindă loc la mesele televizate prin intermediul turneelor online trebuie să țină cont de faptul că vor putea pleca spre America doar dacă vor fi împlinit 21 de ani la data începerii WSOP 2020.

Anul trecut, nu mai puțin de 10.188 jucători au pus la bătaie câte $888 pentru a lua parte la turneul 64 al seriei WSOP, $888 Crazy Eights No-Limit Hold'em. Printre ei s-au aflat și mai mulți români, însă doar unul singur, Vlad Darie, a reușit să acceadă în ultima zi a competiției. Conaționalul nostru a terminat în cele din urmă pe locul 7 și și-a asigurat un premiu de $136.888. În 2017, la același turneu de poker, românul Alexandru Papazian reușea să fie cel mai bun printre un “field” de peste 8 000 de jucători și să câștige prima brățară românească WSOP.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO