(P) Șeminee Sibiu reprezintă etalonul pentru coșuri de fum calitative și durabile

Ultima actualizare: 20-01-2020 14:53
(P) Șeminee Sibiu reprezintă etalonul pentru coșuri de fum calitative și durabile
Pro TV

Dacă te-ai săturat de compromisuri și calitate îndoielnică și îți dorești un cos de fum premium care îți va garanta o funcționare la cele mai înalte standarde, atunci căutările tale au luat sfârșit prin oferta profesioniștilor de la Șeminee Sibiu.

Datorită experienței noastre de peste 14 ani, suntem siguri că vom face o echipă bună. Oferta noastră se va plia perfect pe cerințele și celor mai pretențioși dintre clienți, oferindu-le satisfacția achiziției unui produs care respectă cele mai stricte norme de funcționalitate și randament, la prețuri croite special pentru fiecare buzunar.

Dispunem de coșuri de fum pe care le-am inclus în gama noastră de produse, gândindu-ne la cerințele clientului, atât în ceea ce privește calitatea, cât și din punct de vedere al designului. Indiferent că ai nevoie de un horn sau coș de fum pentru centrală sau semineu, suntem constienți de importanța alegerii unor soluții care să reziste în timp, de aceea îți oferim și consultanță de specialitate gratuită. Specialiștii noștri te vor sfătui cu privire la materialele care vor funcționa cel mai bine pentru tine și casa ta, și îți vor explica pașii de construcție, pentru ca tu să fii pe deplin satisfăcut de coșul de fum achiziționat.

Dacă ne întrebi care este cea mai bună alegere în ceea ce privește materialele din care coșuri noastre de fum sunt fabricate, răspunsul nostru se oprește aproape natural la coșurile de fum șamotate, învelite în izolație bazaltică cu hoarne din beton. De ce? datorită duratei lungi de viață și a rezistenței sporite la uzura specifică. În plus, oferta noastră conține și o gamă variată în funcție de materialul folosit: ceramică, șamotă, cărămidă sau inox - materialul perfect pentru un coș fum, indiferent de alegere.

Dat fiind faptul că lemnul, combustibilul care generează arderea, emană o cantitate mare de fum, firma noastră îți recomandă pentru orice tip de șemineu sau centrală pe lemne, coșuri de fum care să respecte anumite standarde de calitate. În aceste sens, mai jos v-am pregătit o serie de criterii și recomandări importante pentru alegerea corectă a coșurilor de fum, de exterior sau de interior:

1. Înainte de toate, în ceea ce privește reușita montării pentru orice tip de coș de fum, firma noastră îți stă la dispoziție cu suport tehnic, alături de experiența a mii de proiecte livrate cu succes. În cei peste 14 ani în care am montat hornuri de fum, am reușit mereu să inovăm și să livrăm servicii de calitate, pentru toți clienții care au ales să apeleze la produsele și expertiza noastră.

2. Diametrul unui coș de fum se stabilește în funcție de înălțimea coșului, pentru a crea un tiraj optim necesar. În cazul în care tirajul este prea mic, poate ieși fum în casă și pot apărea depuneri excesive de funingine, care duc la malfuncționări ale șemineului, sobei sau centralei. Dacă tirajul este prea mare, consumul de lemne va crește considerabil, generând astfel, un randament scăzut și o risipă inutilă de bani.

3. Lungimea coșului trebuie să depășească în înălțime, coama casei, pentru evitarea problemelor de funcționalitate. În cazul coșurilor de fum cu o înălțime foarte mare este necesară stabilirea în prealabil al unui diametru corespunzător. În caz contrar, fumul se va răci prea mult, generând riscul întoarcerii în încăpere. În cazul unui coș de fum sub- -dimensionat, va exista inclusiv riscul autoaprinderii acoperișului sau a zonelor de contact.

Astfel, pentru evitarea oricăror probleme, îți recomandăm coșurile de fum din gama Schiedel, compuse din șamotă învelită în izolație de vată bazaltică și blocuri din beton sau cărămidă. Motivul este concludent, aceste cosuri de fum garantând siguranță, o durată lungă de viață și o bună rezistență la temperaturile înalte - exact de ceea ce tu și căminul tău, aveți nevoie!

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO