(P) Savurează-ți cafeaua la gura unui șemineu, direct la tine în apartament!

22-10-2019 07:27

cafea

Deja au devenit tragi-comice știrile cu autoritățile surprinse mereu de venirea iernii și a problemelor specifice sezonului rece.

Dar cum știm cu siguranță că tu ești o persoană responsabilă, preocupată în permanență de bunăstarea și fericirea familiei tale, suntem convinși că te-ai gândit din timp la cea mai bună soluție de încălzire a locuinței tale. Indiferent dacă locuiești la casă sau într-un mic, dar cochet, apartament la bloc, de data aceasta poți să-i faci tu o surpriză noului sezon rece cu o soluție pe cât de simplă, pe atât de spectaculoasă: cumpără-ți un semineu!

Prietenii noștri de la Pefoc.ro, ne-au explicat că nu este nevoie să locuiești la casă pentru a te putea bucura de căldura unui șemineu. Avansul tehnologic și ultimele inovații în materie de soluții de încălzire alternative, îți oferă acum, posibilitatea să te bucuri de atmosfera plină de feerie pe care un șemineu pe lemne are potențialul să o creeze, mai ales în serile friguroase, când jocul focului te îmbie să petreci momente speciale alături de familie sau persoanele dragi, și la gura unui semineu electric. Acesta nu doar că va reuși să reproducă fidel magia adusă de un șemineu clasic, dar va avea și un rol extrem de practic: acela de a aduce un aport semnificativ de căldură, mai ales în camera sau spațiul unde este montat, fără să fie nevoie de provocările periodice legate de întreținerea și curățarea, specifice unui focar cu lemne sau coș de fum.

Iar dacă ești o persoană pasionată de tehnologie și mereu în pas cu ultimele tendințe în materie de inovație, design și funcționalitate, atunci cu siguranță vei aprecia noile modele de semineu electric 3D cu telecomandă și panou de control, pentru reglarea preferințelor. Acestea devin natural cea mai bună alternativă de încălzire, reușind să împrumute de la șemineele tradiționale pe lemne, căldura și sentimentul de intimitate, transformându-ți cu adevărat apartamentul, în “acasă”. Reușind să încorporeze tehnologia avansată de fabricare cu un consum redus de energie și un design exclusivist, acestea te vor ajuta sa te bucuri de eleganța, confortul și căldura tipice pentru un șemineu clasic, în confortul propriei locuințe, unde spațiul redus n-ar permite în mod normal, un astfel de răsfăț.

Pentru ca experiența să fie perfect autentică iar efectul să fie și cât se poate de realist, șemineele electrice sunt prevăzute cu tehnologie de reglare a luminozității și vitezei de propagare a flăcărilor, simulate în funcție de preferințele fiecărui client. Pentru obținerea unei experiențe extrasenzoriale desăvârșite, trebuie să știți că unele modele, includ un sistem audio care reproduce inclusiv zgomotul lemnelor ce ard pe foc. Cele 125 de combinații și efecte ale flăcării, iti vor permite să selectezi în funcție de preferințe, modulul perfect pentru tine. Încă un aspect important, cu rol de siguranță și confort, îl constituie timer-ul, ce permite oprirea automată a focului exact la momentul dorit de tine. Toate opțiunile încorporate în aceste șeminee electrice, sunt proiectate pe un afișaj digital special, care se aprinde și dispare după 5 secunde. Șemineele electrice 3D dispun și de o telecomandă și un panou de control, ce permite reglajul complet, în funcție de opțiunile fiecăruia.

Așadar, îți recomandăm să te cuibărești în canapeaua ta confortabilă și să-ți imaginezi cum ar fi, ca în propria ta sufragerie de la bloc, să te poți bucuri alături de persoana iubită sau familie, savurând o cană aburindă de cafea sau ciocnind 2 pahare de vin, în timp ce fundalul este dominat de jocul terapeutic al flăcărilor de pe perete. Nu mai visa cu ochii deschiși și intră pe site-ul specialiștilor de la Pefoc.ro, unde vei putea studia gama completă de șeminee și modele diverse de soba semineu, clasice sau electrice, pe gaz sau cu bioethanol, si unde, vei putea intra în contact direct cu un profesionist care să te ajute cu alegerea soluției perfecte.

Sursa:

Tags: semineu,


VIDEO PROTVPLUS.RO