(P) Samsung Galaxy S10 - modele de huse ce protejează optim gadgeturile inteligente lansate recent


Ultimul update: Miercuri 21 August 2019 23:21
Data publicarii: Miercuri 21 August 2019 22:16
Categorie: a
(P) Samsung Galaxy S10 - modele de huse ce protejează optim gadgeturile inteligente lansate recent

Modele de telefoane Samsung din gama Galaxy S se regăsesc în topurile căutărilor actuale datorită design-ului elegant și nu numai.

Pentru că s-au împlinit deja 10 ani de la prima variantă lansată, producătorii au adus modificări majore în noul Galaxy S 10 întocmai pentru a marca succesul acestei serii. Este considerat smartphone-ul perfect al momentului prin specificațiile ce revoluționează tehnologia de pe piața telefoniei mobile.

Samsung Galaxy S10 are un ecran total nou, diferit de modele anterioare. Acesta este realizat de la zero de către trei producători mari, denumirea fiind unică - Dynamic AMOLED. Pixelii parcă sunt proiectați în așa fel încât culorile să fie cât mai naturale, iar luminozotatea să denote calitatea unui high level.

Ecranul nu este singurul element demn de menționat, dar calitatea acestuia captează pentru prima dată atenția utilizatorilor.

Într-o lume în care aspectul atrage mai mult decât conținutul, specialiștii de la Stifler recomandă protecția optimă prin huse speciale dedicate în totalitate riscurilor posibile prin care se poate deteriora un S10. Departe de ideea superficială că o husă trebuie asortată cu îmbrăcămintea, acestea au un rol bine definit.

Husele pentru telefoanele Samsung Galaxy S10 diferă ca model, dar sunt mereu în ton cu ritmul tehnologic impus de producători. Mai mult decât o imagine atrăgătoare, mai mult decât un accesoriu, o husă pentru acest telefon înseamnă mai degrabă preocuparea față de acest gadget.

Huse pentru Samsung Galaxy S10 - specificații și recomandări de la Stifler

Faptul că husele cresc durata de viață al unui telefon nu mai este un mit. Este decisiv să fie alese în funcție de modelul exact și să fie calitative. Probabil avantajul cel mai recunoscut al utilizării unei huse pentru telefon este faptul că nu permite zgârieturile. Totuși, o husă, mai ales dacă acoperă întreg telefonul, are rolul de a proteja display-ul de razele directe ale soarelui sau de infiltrarea diferitelor particule de praf.
Pentru alegerea unei huse ar trebui să fie alocat un timp special, mai cu seamă dacă este vorba despre un smartphone vedetă cum este Samsung Galaxy S10. Un magazin de profil cum este Stifler este un punct de reper ideal ce asigură calitatea articolelor de protecție pentru telefoane.

Husa Flip Mirror pentru Galaxy S10

Această husă oferă un grad ridicat de protecție, fiind fabricată prin îmbinarea a două tipuri de materiale înalt caltative și anume plastic policarbonat și un strat subțire de poliuretan.

Design-ul huselor Flip Mirror nu influențează grosimea telefonului, aspectul redat reprezentând efectele inedite ale eleganței.

Pe lângă rolul principal de protecție împotriva zgârieturilor și a șocurilor, husa Flip Mirror pentru Samsung Galaxy S10 deține propriile specificații dacă este activată aplicația Smart Cover Lite din setările smartphone-ului.

Husa cu efect de oglindă permite vizualizarea orei, notificările și durata de viață a bateriei fără a fi necesară deschiderea și închiderea repetată a flip-ului.

Efectul de oglindă este probabil artificiul de stil preferat. Acesta apare în momentul în care ecranul nu este luminat. În cazul primirii notificărilor, efectul mirror dispare și este permisă vizualizarea acestora datorită materialului transparent. Mai mult decât atât, nu se poate omite funcția de stand a husei și fatul că oferă acces la toate porturile device-ului.

În ceea ce privește paleta de culori, pe stifler.ro sunt disponibile mai multe nuanțe - Rose Gold, Luxury Gold, Purple blue, Personality Silver și Cool Black.

Husa 360 pentru Galaxy S10

Un alt model de husă pentru noul Samsung din seria Galaxy S ce se poate regăsi pe Stifler.ro este cea de tipul 360. Este subțire și oferă protecție pentru orice daună. Pentru un plus de siguranță, cei de la Stifler oferă cadou o folie de protecție cadou.

Este o husă subțire, dar în același timp rezistentă, fiind fabricată din policarbonat. În plus, folia de protecție împiedică deteriorarea TPU.

Aspectul primează și la acest model, dimensiunile telefonului nefiind modificate. Încă din denumire este reflectată calitatea protecției și anume cea de 360 de grade. O astfel de husă ferește device-ul de praf, șocuri și umiditate.

Chiar dacă acoperă telefonul, conceptul husei este proiectat pentru a asigura accesul la toate porturile.

Când se înțelege în esență concepția și necesitatea de a proteja telefonul, pasul următor este achiziția acestor accesorii.

Publicul ce acordă o atenție sporită device-urilor din gama Samsung, pot vizualiza diferite modele de huse Galaxy S10 de la Stifler de pe pagina oficială a magazinului.

 

Sursa: Pro TV

Tags: huse,

VIDEO PROTVPLUS.RO
aspirator
(P) Alege un aspirator profesional și beneficiază de curățenie impecabilă!
(P) Romstal lansează programul Romstal Arhitect Plus, la aniversarea a 25 de ani de activitate
(P) Pentru generația verde există CEZ Verde: energie 100% regenerabilă
Magia like-urilor și share-urilor. Am găsit căpitanul din imagini
(P) Life Coachingul- privește-te pe tine prin ochii altuia
(P) Idei inteligente pentru a economisi când ești la cumpărături
publicitara
(P) Povestea gardului nostru sau cum am ales un producator
(P) Pompele submersibile pentru apa murdară și cele cu tocător - cum funcționează și aplicabilitate practică
(P) Lecția de stil - cămașa pe care cele mai multe dintre femei o consideră un must have al garderobei
(P) Încălțăminte stilată și formală – ce ar trebui să poarte o femeie la un business lunch
(P) Rompetrol Run and Care, cros caritabil pentru Hope and Homes for Children & Agent Green
(P) Vrei să te bucuri toată viața de un implant dentar? Iată cum să îl întreții!