(P) Romstal lansează programul Romstal Arhitect Plus, la aniversarea a 25 de ani de activitate

romstal

De 25 de ani, Romstal livrează echipamente de instalații pentru construcții de cea mai bună calitate, fiind, în prezent, cea mai dinamică și mai importantă companie de acest fel de pe piața românească.

Grupul Romstal este prezent în cinci țări din Europa de Est, prin peste 200 de magazine și francize.

Începând din acest an, clienții Romstal au la dispoziție nu doar cele peste 20.000 de produse a căror calitate este internațional recunoscută, ci și susținerea specialiștilor în design care îi vor îndruma în amenajarea băii personale. Acest beneficiu este posibil datorită programului Romstal Arhitect Plus. Prin acesta, cei care își doresc o reamenajare a băii pot primi sfaturi și recomandări direct de la arhitecți și designeri de interior înscriși în program, care le vor oferi o experiență completă în ceea ce privește confortul, bunul gust și soluțiile inovatoare de amenajare.

Programul Romstal Arhitect Plus este avantajos atât pentru specialiștii care vor deveni parteneri Romstal prin înscrierea la program, cât și pentru cei care folosesc gama variată de produse a companiei.

Avantaje pentru parteneri

 

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Principalele caracteristici ale programului sunt dinamismul, adaptarea la evoluția pieței și orientarea către oameni, astfel că cei care se vor înscrie în program vor avea ocazia să se dezvolte din punct de vedere profesional și să obțină performanțele pe care și le doresc. Ei vor primi recunoașterea și aprecierea Romstal prin Cardul Romstal Arhitect Plus, prin care vor putea câștiga până la 35% din valoarea vânzărilor directe sau intermediate. Pentru a crea o atmosferă prietenoasă atât pentru parteneri, cât și pentru clienți, întâlnirile de consiliere dintre cele două categorii vor putea avea loc într-un spațiu dedicat, situat în centrul Bucureștiului, unde dorințele clienților vor lua forma dorită cu ajutorul ideilor specialiștilor. Arhitecții și specialiștii în design interior care vor să se înscrie în Programul Romstal Arhitect Plus o pot face prin trimiterea unui mesaj la adresa [email protected], prin completarea formularului de pe site-ul romstal.ro sau prin vizitarea unuia dintre showroom-urile Romstal, unde reprezentanții le vor oferi toate informațiile necesare.

Avantaje pentru clienți

 

Nu toți oamenii sunt specialiști în instalații sanitare sau în decorări interioare, iar în momentul în care cineva vrea să își reamenajeze baia, își dă seama că nu i-ar strica puțin ajutor din partea unui specialist. În astfel de momente, îți dai seama că ar trebui ca despre amenajarea băii să vorbești cu noi, pentru că îți punem la dispoziție profesioniști care îți vor organiza baia într-un mod practic, dar adaptat preferințelor tale în materie de design. Acum, Romstal nu te ajută doar cu cele mai bune produse, ci și cu persoane specializate care să îți ofere sfaturile și recomandările de care ai nevoie pentru a obține maximul de confort în baia ta.

Produsele Romstal se împart în cinci categorii - Termo, Hidro, Sanitare, Electrice și Ceramice - răspunzând oricărei nevoi ai avea în materie de instalații pentru construcții. Compania propune o gamă care cuprinde centrale, calorifere, panouri solare, sisteme antiincendiu, mobilier de baie, gresie, faianță și multe altele. Când vine vorba de amenajarea băii, apelează cu încredere la produsele și la specialiștii Romstal, care îți vor oferi servicii la cel mai înalt nivel de calitate.


Sursă foto: blog.romstal.ro

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.