(P) ROG Strix SCAR 17 (G733Z): gaming pe ecrane fără rival

rog strix
Pro TV

Un gamer care își dorește să joace cele mai noi jocuri la detalii maxime și cu frame rate-uri ridicate are o nouă opțiune, ROG Strix SCAR 17 (G733Z).

Este un laptop de gaming care pune accentul pe performanță, pornind de la ideea că trebuie să fii cel mai bun pentru a-i putea învinge pe cei mai buni.

Noul ROG Strix SCAR 17 (G733Z) este un demn moștenitor al seriei ROG Strix SCAR, cunoscută pentru performanță de top într-un pachet mobil cu linii de design inconfundabile ROG, un concept care a fost rafinat cu fiecare nouă generație pentru a oferi o experiență sublimă, nu doar în jocuri, ci și când vine vorba despre productivitate sau multimedia.

Designul este întotdeauna o alegere subiectivă, motiv pentru care utilizatorii au acum posibilitatea de a personaliza aspectul lui ROG Strix SCAR 17 (G733Z) după bunul plac, cu una dintre plăcuțele Armor Caps incluse în pachet sau, dacă acestea nu sunt de ajuns, își pot imprima propriile creații 3D. Nu doar atât, dar iluminarea RGB a tastaturii și a șasiului sunt controlate și sincronizate folosind Aura Sync, care te ajută să-ți pui cu mândrie amprenta asupra aspectului laptopului tău.

Putere absolută fără compromisuri

ROG Strix SCAR 17 (G733Z) este un laptop dotat cu cele mai rapide componente și cele mai noi tehnologii, un adevărat tur de forță în configurația sa de top care vine echipată cu procesor Intel Core i9-12900H ce își poate desfășura puterea celor 14 nuclee și 20 de fire de execuție până la o frecvență maximă de 5 GHz. Acesta poate fi combinat cu o placă video NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti cu o putere maximă de 150 watti datorită tehnologiei Dynamic Boost care balansează puterea automat între componente, în funcție de scenariul de utilizare.

Citește și
gameri Koln
Se va modifica legea. Jocurile video vor fi recunoscute ca sport oficial și în România
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

rog strix

Alimentarea cu date a acestor componente se face de către memoria DDR5 ce rulează la frecvența incredibilă de 4800 MHz, în configurație de până la 64 GB și de un SSD capabil să transfere până la 7000 MB/s prin noua interfață PCIe Gen 4. Ai putea crede că aceste performanțe vor influența negativ autonomia bateriei, însă prezența comutatorului fizic MUX permite sistemului să selecteze între două moduri: performanță crescută cu 15% pentru placa video dedicată sau eficiență energetică folosind placa video integrată în procesor.

ROG Intelligent Cooling: un sistem de răcire pe măsura performanței

Menținerea unor temperaturi sănătoase pentru aceste componente este posibilă datorită ROG Intelligent Cooling, un sistem de răcire care folosește șase conducte de căldură și metal lichid Thermal Grizzly Conductonaut Extreme Liquid Metal. Împreună acestea reușesc să scadă temperatura procesorului și a chipului grafic cu nu mai puțin de 15 grade, fiind o soluție care permite atingerea în modul Performanță a unui nivel maxim acustic de doar 40 dB.

rog strix

Evacuarea aerului cald se face optim, prin patru orificii amplasate în jurul carcasei, cu ajutorul ventilatoarelor Arc Flow cu 84 de lamele de doar 0.1 mm grosime la bază. Mai multe canale specializate anti-praf reduc acumularea acestuia crescând, astfel, longevitatea sistemului. La doar câteva clickuri distanță ai la dispoziție mai multe profile de răcire, plus opțiunea de a le porni automat când rulezi anumite aplicații sau jocuri folosind funcțiile de automatizare din centrul de control Armoury Crate.

Ecrane clare pentru imagini fluide, fără sacadări

Experiența în jocuri nu ar fi una desăvârșită fără ecrane rapide care pot afișa multe cadre pe secundă, iar în cazul laptopului ROG Strix SCAR 17 (G733Z) poți alege între două panouri cu tehnologie IPS cu adevărat excepționale: Full HD la 360 Hz sau QHD la 240 Hz, ambele oferind timpi de răspuns de doar 3 milisecunde, fiind compatibile cu standardul vizual Dolby Vision HDR și putând rula fără întreruperi deranjante datorită implementării tehnologiei de sincronizare Adaptive Sync care ajustează viteza de împrospătare a imaginii cu numărul de cadre afișat de placa video.

Modelul cu rezoluție Full HD acoperă în întregime spațiul de culoare sRGB, în timp ce opțiunea QHD poate reda 100% din standardul folosit actualmente la Hollywood, DCI-P3.

Experiența multimedia este îmbunătățită de prezența sistemului audio cu 5.1.2 canale care utilizează patru difuzoare Smart Amp compatibile cu Dolby Atmos și Hi-Res Audio. Un mediu de joc clar este asigurat de tehnologia de eliminare a zgomotului de fond în ambele direcții pentru ca tu să te poți înțelegi ușor cu coechipierii tăi în momentele tensionate.

Poți comanda laptopul ROG Strix SCAR 17 (G733Z) în mai multe configurații direct din eShop ROG România.

O mențiune importantă: dacă alegi să participi în campania Părerea ta contează prin publicarea unei recenzii de utilizare a produsului, de minim 200 de caractere, pe oricare dintre platformele participante, primești cadou un an suplimentar de garanție pentru noul tău ROG Strix SCAR 17 (G733Z).

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Laptopuri ASUS gata de luptă din seria TUF Gaming
(P) Laptopuri ASUS gata de luptă din seria TUF Gaming

Stabilitatea și durabilitatea unui laptop de gaming este una din cerințele principale ale unui gamer și este motivul pentru care cei mai mulți aleg un laptop ASUS din seria TUF Gaming.

Se va modifica legea. Jocurile video vor fi recunoscute ca sport oficial și în România
Se va modifica legea. Jocurile video vor fi recunoscute ca sport oficial și în România

Jocurile video vor fi recunoscute ca sport oficial și în România.

(P) 5 jocuri cult ce au făcut istorie în industria de gaming
(P) 5 jocuri cult ce au făcut istorie în industria de gaming

Un adevărat gamer este mereu la curent cu cele mai noi jocuri lansate, fiecare dintre ele venind cu noi inovații, care solicită atât abilitățile jucătorului, cât și capacitatea calculatorului.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.