(P) Repara-ți telefonul în loc să cumperi altul. acasaGSM.ro te poate ajuta

Ultima actualizare: 09-03-2020 17:00
advertorial acasaGSM.ro

Un ecran fisurat ori o baterie care se descarcă rapid sunt principalele probleme care te trimit cu telefonul într-un service GSM.

Unde mai pui că pot apărea și probleme la placa de bază, ceea ce înseamnă că trebuie să apelezi la o echipă de profesioniști ca să îți salvezi smartphone-ul.

Multe dintre telefoanele de azi sunt adevărate comori. Și la propriu, și la figurat. Pe de o parte, dacă vorbim despre vârfurile de gamă, atunci avem de a face cu prețuri care sar de 3.000 de lei, pe de altă parte, pentru că au devenit o extensie a tot ceea ce facem zi de zi: sunt și aparat foto, și agenda și spațiu de stocare pentru tot ceea ce este important, de la documente, la emailuri. Atunci e de înțeles de ce devine o adevărată tragedie pentru mulți atunci când se defectează un smartphone.

Și pe cât de inteligente și de performante sunt, pe atât sunt de sensibile telefoanele din ziua de azi. Multe dintre ele este suficient să le lovești ușor din greșeală de un obiect mai dur și ecranul lor se umple de fisuri. Sau să se te prindă ploaia cu telefonul la ureche și să se infiltreze în el picături de apă și gata, nu îl mai poți folosi.

Ei bine, în astfel de momente un service gsm este tot ceea ce ai nevoie. Aici găsești specialiști gata să pună rapid un diagnostic și să iți rezolve problema cât ai clipi.

Însă paleta de servicii pe care le oferă este foarte largă. Iată câteva dintre ele:
- înlocuire sticlă spartă sau crăpată;
- înlocuire display;
- reparare touchscreen;
- redarea semnalului telefonului;
- reparare placă de bază;
- înlocuirea acumulatorului cu unul original sau compatibil;
- curățarea / schimbarea mufei de încărcare;
- aplicarea foliei protectoare;
- curățarea mufei;
- înlocuirea camerei față / spate;
- montarea foliei Alien Surface;
- repararea difuzorului;
- diverse alte reparații.

În cazul în care telefonul tău se confruntă cu una din aceste probleme, atunci este cazul să duci telefonul într-un service gsm.

Ai nevoie de înlocuire sticla iphone 7? La acasaGSM.ro ți se oferă acest serviciu în condiții de maximă siguranță. Tot aici iți poți repara telefoane precum Samsung, Huawei sau Apple. Vii tu la sediul de pe strada Atena nr.4 din București, sau vine un specialist GSM la tine acasă. Asta întrucât 50% dintre problemele cu care se confruntă un telefon pot fi rezolvate și la domiciliu, evident, de către cineva care se pricepe. De regulă, e nevoie de cel mult jumătate de oră pentru a-ți face telefonul ca nou.

Dar acasaGSM.ro nu este doar un service gsm și atât. Aici vei putea cumpăra și o mulțime de accesorii atât de necesare, la cele mai bune prețuri: folii sticlă, folii Alien Surface ori NanoABS, huse de toate tipurile, adaptoare, cabluri, acumulatoare, incarcatoare și suporturi. Totul la doar un click distanță.

Intră pe acasaGSM.ro și alege ceea ce te interesează. Repararea unui smartphone sau diverse accesorii? Le găsești aici. Vino și în magazinul fizic din București, aflat aproape de Piața Victoriei, de luni până sâmbăta.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO