(P) Răsfață-te cu aromele tale preferate! 3 motive pentru care ar trebui să alegi vinuri românești

Ultima actualizare: 28-10-2019 17:40
vinuri

Toți avem o băutură alcoolică preferată pe care ne place să o savuram din când în când. Dacă preferi să te răsfeți cu un pahar de vin, atunci ar trebui să știi mai multe informații despre sortimentele produse în România.

Producătorii de vinuri românești au făcut investiții mari în tehnologie, după aderarea la Uniunea Europeană, și au scos de pe piață sortimentele de slabă calitate. Au fost plantate podgorii cu gene mai bune, iar țara noastră a ajuns pe locul 6 la producția de vin.

Prin urmare, acum poți găsi vinuri romanesti de cea mai bună calitate la prețuri mai avantajoase decât sortimentele de import.

Vinul este un simbol al fericirii, onestității și al prieteniei, iar cultivarea viței de vie a reprezentat întotdeauna o activitate importantă pentru poporul român.

Iată 3 motive pentru care ar trebui să achiziționezi online vinuri românești:

1. Vei găsi o gamă variată

Pe teritoriul României sunt cultivate multe soiuri de viță de vie, motiv pentru care poți alege dintr-o gamă diversificată de vinuri românești. De exemplu, la magazinul online Beicevrei.ro, vei găsi vinuri albe, roșii și rose de cea mai bună calitate. Acestea provin de la crame de top din țară, precum Liliac, Segarcea, Tarla, Cotnari, Carastelec, Jidvei, Domeniile Samburesti, Recas și altele. În plus, vei găsi multe informații despre fiecare produs în parte, ceea ce te poate ajuta să îți dai seama ce arome sunt pe placul tău.2. Le poți achiziționa la prețuri mici

Chiar dacă au o savoare deosebită, poți găsi vinuri românești bune la prețuri mult mai avantajoase decât sortimentele produse de alte țări, precum Italia sau Germania. Așadar, atunci când organizezi o petrecere sau vrei să petreci o seară romantică cu iubita ta, comandă vinuri românești. Sigur vei găsi un sortiment pe gustul tău, iar în plus, nu va trebui să cheltuiești mulți bani pentru a le achiziționa.

3. Vei economisi timp și vei primi produsele rapid

Poți alege rapid vinurile românești favorite și poți plasa comanda în doar câteva minute. Nu îți face griji, deoarece o vei primi în cel mai scurt timp posibil la adresa mentionată de tine, așa că nu va mai trebui să mai pierzi timpul în trafic în drum spre un magazin fizic pentru a găsi băutura preferată.

Acum că ai aflat care sunt avantajele de care te vei bucura dacă vei achiziționa online vinuri românești, în rândurile următoare, îți prezentăm principalele soiuri de viță de vie cultivate în țara noastră:

Pentru vinuri românești albe

1. Fetească Albă

2. Fetească Regală

3. Tămâioasă Românească

4. Galbenă de Odobești

5. Grasă de Cotnari

6. Crâmpoșie

7. Frâncușă

8. Sârbă

9. Zghihara de Huși

10. Mustoasa

Pentru vinuri românești roșii

1. Fetească Neagră

2. Babeasca Neagră

3. Negru de Drăgășani

4. Negru Vârtos

5. Cadarca

Pentru vinuri românești rose

- Busuioacă de Bohotin

Prin urmare, dacă vrei să cumperi vinuri românești de calitate la cele mai avantajoase prețuri, intră pe Beicevrei.ro și descoperă o gamă variată. Aici vei găsi sortimentele tale preferate la prețuri de import.

Răsfață-te cu cele mai rafinate băuturi alcoolice, fără să mai fii nevoit să plătești adaosurile comerciale practicate de supermarketuri sau de alte magazine fizice. Comandă vinuri românești de pe Beicevrei.ro și dă drumul la distracție!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO