(P) Proiecte case – Cele mai importante aspecte de care trebuie să țineți cont

30-07-2019 11:17


(P) Proiecte case – Cele mai importante aspecte de care trebuie să țineți cont

O nouă locuință înseamnă o nouă aventură. A îți construi propria casă este cu mult diferit față de a cumpăra una gata realizată și fără profesioniști cărora să le poți încredința acest important proiect, călătoria devine o misiune dificilă.

 

Prima decizie pe care trebuie să o luați atunci când vă construiți propria casă este alegerea echipei potrivite de proiectanți. Alegeți corect de la început și astfel dumneavoastră și familia vă veți vedea visul împlinit. Faceți rabat de la calitate și regretul nu-l veți avea doar în perioada construcției, ci și mulți ani după finalizarea acesteia.

La capitolul proiecte case AIA Proiect este fără îndoială alegerea cea mai potrivită. Experiența în domeniu și numărul de case proiectate sunt bineînțeles primele motive pentru care vă recomandăm să apelați la această echipă. Dar pe lângă timp și cifre, mai putem enumera cel puțin încă cinci motive obiective pentru care nici nu ar mai trebui să stați pe gânduri.

5 Moduri în care AIA Proiect se diferențiază de alte birouri de proiectare sau arhitectură

#1 Aveți garanția că veți colabora cu profesioniști

În meserii ca cea de arhitect, studiile și experiența universitară contează la fel de mult ca în cazul unui medic. La urma urmei, este vorba de viața oamenilor care vor locui în construcția respectivă, de bunăstarea și de siguranța lor.

AIA Proiect este o echipă formată exclusiv din arhitecți membri ai Uniunii Arhitecților din România și ai Ordinului Arhitecților din România, iar responsabilitatea coordonării este în seama managerului echipei, Lector Doctor Arhitect la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu. De aceea, prin colaborarea cu această echipă aveți siguranța că proiectul casei dumneavoastră va fi realizat de specialiști cu studii înalte în domeniul arhitecturii și oameni în măsură să-și asume responsabilitatea pentru munca lor.

#2 Nu plătiți nimic pentru discuția inițială

Multe persoane amână construirea unei case din cauză că nu doresc să plătească fiecare primă vizită la diferite firme de proiectare, până găsesc echipa care să-i mulțumească. AIA Proiect însă, mai mult decât un câștig temporar care lasă clientul cu un gust amar în gură în urma primei întâlniri, urmărește să pună bazele unei relații de încredere reciprocă și de aceea nu percepe nici-un fel de cost pentru întrevederea în care se discută doar despre vise, așteptări și speranțe.

#3 La proiectul de casa nu trebuie să vă impuneți limite

În portofoliul de proiecte case AIA Proiect există o mulțime de proiecte clasificate după tipul lor. Astfel, puteți analiza:

・proiecte case parter;
・proiecte case parter cu mansardă;
・proiecte case cu etaj;
・proiecte case parter cu etaj si mansardă;
・proiecte case cu două etaje;
・proiecte case din lemn.

Dar chiar și cu o ofertă atât de generoasă, nu înseamnă că trebuie să vă impuneți vreun fel de limite și puteți să personalizați orice proiect astfel încât să corespundă exact cu nevoile și cerințele dumneavoastră.

#4 Cu AIA Proiect mergeți la sigur

Având în vedere că este unul din cele mai importante aspecte al unei construcții, un proiect de casă nu este foarte costisitor. Dar cu toate acestea, când așterni pe hârtie toate cheltuielile necesare pentru noua locuință sumele se adună. De aceea, fiecare bănuț contează, iar cu AIA Proiect puteți fi convins că se transformă în investiție.

Fără excepție, toate proiectele de case AIA Proiect realizate până acum au primit autorizația de construcție. De asemenea, celor de la AIA Proiect nu le este teamă să spună lucrurilor pe nume și dacă cereți ceva nerealizabil, echipa nu demarează un proiect fără șanse de reușită, ci vă îndrumă pe drumul cel bun pentru ca locuința să primească toate aprobările necesare.

#5 Puteți să vă faceți calcule realiste

Prețurile pentru fiecare proiect de casă AIA Proiect sunt afișate pe site-ul oficial, https//aia-proiect.ro. În plus, echipa AIA Proiect vă oferă consultanță și vă poate pune la dispoziție și informații în legătură cu bugetul de care veți avea nevoie pentru casa pe care v-o doriți, dar și locul unde găsiți constructori serioși și furnizori de materiale care practică prețuri corecte. De aceea, încă din faza inițială nu veți avea surprize legate de preț și veți putea estima corect fondurile totale necesare pentru investiție.

Mai multe informații în legătură cu proiectele de case realizate de AIA Proiect puteți descoperi accesând site-ul oficial. De asemenea, tot prin intermediul acestuia puteți lua legătura cu un reprezentant al echipei de proiectanți sau să vedeți întregul catalog de proiecte.

Sursa: Pro TV

Tags: case, proiect casa,

VIDEO PROTVPLUS.RO