(P) Produsele Skincare Budureasca. Elixirul tinereții care dezvăluie puterea vindecătoare a vinului

advertorial

De la băile în lapte de capră ale Cleopatrei la „apa vieții” sau „piatra filosofală”, frumusețea și vitalitatea reprezintă nucleul în jurul căruia au gravitat de-a lungul timpului numeroase năzuințe, visuri și căutări.

S-a încercat sfidarea timpului prin numeroase tratamente și tehnologii, dar ne-a scăpat din vedere un mic miracol al naturii – vinul roșu.

S-a vorbit mult depre proprietățile benefice ale consumului de vin roșu, dar te-ai gândit vreodată la îngrijirea propriu zisă a pielii cu vin? Odată cu ultimele descoperiri, au apărut spa-uri care utilizează vinoterapia ca metodă de conservare a tinereții și frumuseții pielii. Răsfățul de la tratamentele și băile cu vin roșu, dar și numeroase produse cosmetice pe bază de vin roșu facilitează metaforicele „călătorii în timp”.

Ca iubitori de-o viață ai vinului, am simțit să explorăm acest domeniu. Și pentru că frumusețea unei pieli tinere și eleganța vinului merg atât de bine împreună, venim cu două produse cosmetice care completează perfect gamele noastre de vinuri.

Deși femeile investesc mai mult timp și efort în îngrijirea personală, cu toții ne dorim și merităm o piele care emană tinerețe și prospețime. Așa că am ales să venim cu produse atât pentru femei cât și pentru bărbați. Momentan sunt disponibile pe piață crema de mâini protectoare și aftershave-ul cu efect de calmare, ambele pe bază de vin.

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Produsele skincare Budureasca sunt create din ingrediente naturale: vin, apă și alți compuși organici care se regăsesc în fructe și plante. Acestea NU conțin parabeni.

Atât crema de mâini cât și aftershave-ul conțin resveratrol, un antioxidant puternic care are multiple funcții în asigurarea sănătății pielii. Acesta stimulează mitocondriile care susțin și ajută respirația celulară. Astfel, organismul răspunde și tratează îmbătrânirea pielii la timp, înainte ca semnele acesteia să devină vizibile. Pe lângă resveratrolul miraculos, mai sunt și alți antioxidanți benefici în vinul roșu. De exemplu, polifenolii, care sunt substanțe antioxidante ce previn formarea radicalilor liberi și regenerează organismul. Flavonoidele au efect asupra sistemului imunitar, dar acționează și ca antiinflamator. Iar melatonina este cunoscută ca fiind hormonul natural implicat în reglarea ritmului circadian, care are și un rol important în ceea ce priveste calitatea somnului.

Antioxidanții din vinul roșu se alchimizează perfect cu restul ingredientelor naturiste din formula produselor de îngrijire Budureasca și au un rol esențial în menținerea tinereții.

Cele două produse de îngrijire personală sunt disponibile în magazinul fizic și în magazinul online Budureasca. Esteticianul tău este mai accesibil și mai la îndemână decât a fost vreodată. Comandă produsele Budureasca și acordă timpul și atenția necesară ritualului tău zilnic de frumusețe!

Situată în centrul podgoriei Dealu Mare, crama Budureasca a continuat tradiția locală de producție a vinului, oferind însă un cadru modern de vinificație, ca un arc peste timp, aducând inovație și perfecțiune întregului proces tehnologic.

La Budureasca se produc vinuri roșii, albe și rose, preponderent seci și demiseci de pe o suprafață de aproximativ 275 de hectare – dintre care 250 de hectare au fost replantate, iar pe 25 de hectare au fost păstrate vițele vechi.

Cele mai noi proiecte se referă la completarea portofoliului de produse cu vinurile spumante Budureasca.

Budureasca dispune de una dintre cele mai moderne crame din România, cu o capacitate de producție și stocare de 2,4 milioane de litri de vin. La momentul actual, Budureasca are în portofoliu mai multe game de vinuri, nișate pe categorii de consumatori:

- Origini - gamă de top, care se adresează în special cunoscătorilor și conține vinuri speciale, desăvârșite prin maturare în baric și învechire în sticlă;

- Budureasca Premium – gamă dedicată sectorului Horeca, ce reunește doar vinuri seci, ideale pentru asocierea cu preparate culinare deosebite;

- Budureasca Clasic – gamă de vinuri tinere, proaspete, care se adresează în special segmentului de retail;

- Noble - gamă de asamblaje destinată atât pieței interne cât și celei externe;

- Budureasca Organic – gamă ce reunește exclusiv vinuri bio, create prin metode naturale de cultivare și procesare a strugurilor;

- Bristena – gamă de vinuri dulci și demidulci, dedicată în special doamnelor;

- Exuberant – gamă dedicată evenimentelor;

- Prima Stilla – gamă de vinuri spumante create prin metoda tradițională champenoise, cu fermentare în sticla (procedeu pentru producerea șampaniei);

- Shine – gamă de vinuri spumante create prin metoda Charmat, cu fermentare în tanc (la fel ca prosecco);

- Colecția de miniaturi de 187 ml - reunește vinuri din gamele Budureasca Clasic și Budureasca Premium, la care se vor alătura, în curând, și minaturi Noble și Bristena.

În momentul de față vinurile Budureasca sunt exportate în 17 țări, cu întindere pe 4 continente.

Până în prezent, vinurile Budureasca au obținut peste 300 de medalii de aur, argint si bronz la concursuri internaționale precum: Asia Wine Trophy | Organic Wines Awards | Sakura, Japan Women Wine Awards | Decanter, World Wine Awards | Mondial de Bruxelles | Korea Wine Challenge | IWSC, International Wine and Spirit Competition | International Wine Contest Bucharest | Berliner Wein Trophy |Mundus Vini | International Wine Challenge | Chardonnay du Monde | Wine Enthusiast | Syrah du Monde | Best Wine Trophy Japan | Hong Kong International Wine and Spirit Competition | Vinitaly.

Tinerețea este starea de spirit preferată a vinului. Stay young with Budureasca!

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Sondaj: 87% dintre bucureșteni votează transportul alternativ ca fiind cea mai bună opțiune pentru călătoriile urbane
(P) Sondaj: 87% dintre bucureșteni votează transportul alternativ ca fiind cea mai bună opțiune pentru călătoriile urbane

Marea majoritate a bucureștenilor (87%) consideră că transportul alternativ este cea mai bună opțiune pentru călătoriile în oraș.  

(P) Descoperă Magia: smartphone-ul HONOR Magic6 PRO revoluționează fotografia cu tehnologia AI
(P) Descoperă Magia: smartphone-ul HONOR Magic6 PRO revoluționează fotografia cu tehnologia AI

HONOR a lansat de curând noul smartphone Magic6 Pro.

(P) Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Hunedoara
(P) Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Hunedoara

Altex România continuă să dezvolte rețeaua sa națională de magazine și inaugurează un nou magazin in orașul Hunedoara, județul Hunedoara.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.