(P) Prizele și întrerupătoarele corespunzătoare pot îmbunătăți confortul locuinței tale! Iată cum!

Ultima actualizare: 09-01-2020 16:57
publicitara prize

Câte prelungitoare folosești acasă? S-a întâmplat vreodată ca o priză să iasă din perete sau să se miște? A trebuit vreodată să schimbi întrerupătoarele pentru că s-au îngălbenit sau chiar s-au deteriorat?

Prizele și întrerupătoarele din locuință sunt detalii considerate a fi minore, motiv pentru care majoritatea persoanelor nu le acordă importanță deosebită atunci când construiesc sau reamenajează casa, apartamentul sau o singură încăpere.

Astfel, funcționalitatea spațiilor interioare poate avea de suferit, iar aspectul încăperii sau întregii locuințe va fi afectat de folosirea prelungitoarelor sau de montarea traseelor electrice.

Pentru a te ajuta să eviți acest disconfort funcțional și vizual, specialiștii de la eOrion.ro ți-au pregătit, în rândurile de mai jos, câteva recomandări referitoare la alegerea și montarea celor mai performante prize si intrerupatoare pentru locuința ta. Pe deasupra, vei descoperi și caracteristicile unei game deosebite de aparataje care se potrivește oricărui decor.

Cum să alegi prize și întrerupătoare potrivite pentru standardele actuale de siguranță și confort?

În timpul montajului, prizele și întrerupătoarele alese necorespunzător pot da bătăi de cap multor electricieni. Din acest motiv, înainte de a alege gama și de a achiziționa prizele și întrerupătoarele pentru locuința ta, va fi necesar să îi ceri electricianului atât necesarul de aparate, cât și recomandări referitoare la caracteristicile acestora: tipul și dimensiunea dozelor, tipul de întrerupătoare (cu lampă de control sau cu revenire), tipul de prize (schuko, simple sau USB) și eventualele taste false.

Pe lângă toate acestea, un bun specialist va ști și ce modele se instalează mai ușor și ce producător oferă cele mai sigure și performante prize și întrerupătoare. Indiferent de alegerea pe care o faci, însă, următorul sfat se aplică: nu încerca să montezi singur aceste aparataje electrice! Cel mai bine este să apelezi la un electrician autorizat. Astfel, vei reuși să eviți riscurile foarte mari la care te-ai putea expune.

Detaliile estetice ale prizelor și întrerupătoarelor pot fi, de asemenea, foarte importante într-o locuință modernă, astfel încât o gamă anume ar putea să fie mai potrivită ca aspect decât toate celelalte.

Astfel, dacă ești în căutarea unor prize și întrerupătoare impecabile atât din perspectiva funcționalității, cât și din punct de vedere estetic, oferta marelui distribuitor de materiale și aparataje electrice eOrion.ro cuprinde cele mai noi game din colecțiile producătorilor de top din industrie.

Astfel, în rândurile ce urmează vei descoperi caracteristicile unei game de succes din catalogul marelui producător Schneider Electric.

Gama Sedna

În oferta de prize și întrerupătoare eOrion.ro vei descoperi sute de produse ce aparțin diverselor colecții apreciate la nivel internațional, iar Gama Sedna se remarcă printr-un design deosebit și culori elegante, printr-o paletă largă de funcții standard și de confort. Absolut toate piesele acestei game îndeplinesc standardele EN și IEC și satisfac cerințele profesioniștilor din domeniu, dar și pe cele ale consumatorilor.

Gama Sedna a fost concepută pentru a decora discret atât interiorul caselor și apartamentelor, cât și spațiile interioare din componența birourilor, hotelurilor sau pensiunilor. Secretul eleganței gamei Sedna constă în simplitatea liniilor, având un profil de numai 8 mm adâncime. Pentru a se potrivi oricărui stil de design de interior, aceste aparataje vin în numeroase variante de culori și finisaje. Iată, punctual, caracteristicile principale ale acestei game de prize și întrerupătoare:

- Aparatele Sedna sunt compuse din mecanisme (dotate cu gheare și suport metalic) și rame.

- Mecanismele sunt diponibile în 6 culori (alb, crem, bej, aluminiu, titan și grafit) și se pot combina în rame albe, crem, bej, roșu, gri, aluminiu, titan sau grafit.

- Ramele sunt simple sau multiple (cu până la 5 funcții) și permit atât montaj vertical, cât și orizontal.

- Gama de prize și întrerupătoare Sedna are disponibile numeroase funcții de confort și securitate necesare într-o locuință, iar inovatiile și beneficiile tehnice asigură o instalare simplă și rapidă.

- Pot fi montate în orice tip de doză cu diamentrul de 60 mm (doze de zidărie sau gips carton), iar designul telescopic asigură o aliniere perfectă cu suprafețe neregulate.

- Prizele și întrerupătoarele au diagramă clar inscripționată, iar terminalele colorate ajută la identificarea fazei.

- Ghearele de prindere sunt lungi, robuste și protejate.

- Terminalele sunt aliniate și predeschise pentru cablare directă.

- Toate prizele sunt dotate cu obturatoare de protecție pentru copii.

- O gama largă de întrerupătoare cu sau fără indicatoare luminoase și pictograme.

- Funcțiile de confort permit o gestionare corectă a energiei consumate: termostate, variatoare de tensiune, detectoare de mișcare.

- Numeroasele prize de internet și TV/SAT permit realizarea unor rețele puternice de curenți slabi.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO